Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

Če imate novejši procesor, kar pozabite na Windows 7 in 8.1!

Ponovno posiljevanje in izsiljevanje Microsofta! Zastarel operacijski sistem in novejši procesor ne gredo več skupaj! Pri podjetju Microsoft vse moči vlagajo v promocijo operacijskega sistema Windows 10, kar še posebej drži za novejše namizne in osebne računalnike.

kaby lake

To velja tudi za nekoliko starejše računalnike, ki so opremljeni z relativno novejšimi procesorji. Zaradi tega ne preseneča, da podjetje Microsoft neprestano s posebnimi »prijemi« poskuša uporabnike operacijskih sistemov Windows 7 in Windows 8.1 »prisiliti v nadgradnjo na njegov najnovejši sistem Windows 10. To se je pred kratkim dobro pokazalo v navezi z novejšimi procesorji podjetji AMD in Intel.

Če razpolagate z namiznim ali prenosnim računalnikom na katerem je nameščen operacijski sistem Windows 7 ali Windows 8.1 ter je opremljen s procesorjem bodisi AMD Ryzen bodisi Intel Kaby Lake, ste namreč verjetno že ali pa boste kmalu prejeli obvestilo, da vaš procesor ni več podprt. To v praksi sicer pomeni, da ne boste več mogli opraviti posodobitve starejšega operacijskega sistema Windows preko sistema Windows Update. S tem pa boste prikrajšani tako za nove funkcionalnosti kot tudi za varnostne posodobitve, kar pomeni, da boste postali ranljivi na spletne napade.

Rešitev? Če razpolagate z novejšim osebnim računalnikom, ki je opremljen s procesorjem AMD Ryzen ali Intel Kaby Lake ter imate nameščen operacijski sistem Windows 7 ali Windows 8.1, vam enostavno ne preostane nič drugega, kot da vaš operacijski sistem posodobite na Windows 10. To je namreč edini način, da boste lahko ponovno prejemali tako funkcijske kot varnostne posodobitve.

Vir: Microsoft

Pin It

Radio Narodnjak LIVE

Poslušate:

Iskalnik po strani

Na programu

Radio Narodnjak sodeluje z

Vremenska napoved