Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

Jerbas domačih - Jadraj z menoj - napoved božičnih koncertov

Agencija Media butik v mesecu decembru pripravlja dva božična koncerta, s katerima zaključuje poslovno leto.

media

Ansambel Saša Avsenika bo na koncertu Jadraj z menoj združil moči z zasedbo Kvartopirci in Grego Avsenikom. Koncert Jadraj z menoj, ki bo v soboto, 14. decembra 2019, ob 20. uri v Športni dvorani Trata, bo ponudil preplet dalmatinskih melodij in slovenske narodno-zabavne glasbe, s poudarkom na legendarnih Avsenikovih vižah. Kvatropirci so v zadnjih letih sklenili mnoga glasbena sodelovanja, zagotovo pa bo sodelovanje z Ansamblom Saša Avsenika, prineslo obilo nepozabnih melodij in nepričakovanih koncertnih trenutkov. Prav v Škofji Loki je Ansambel Saša Avsenika že večkrat dokazal, kakšno zapuščino nosijo s sabo in kako Avsenikove glasbene uspešnice na odličen način predstaviti številčni publiki.

unnamed

Prodajna mesta vstopnic: Bife bencinskega servisa OMV Škofja Loka, Loška zadruga Trata in Poljane, KGZ Sloga Kranj, Bazen Železniki, Bencinski servis Logo Tupaliče. Lahko vam jih pošljemo tudi po pošti, če nas pokličete na 051 697 736 ali 051 697 737.

Do 6. decembra so vstopnice v predprodaji cenejše in sicer 15 evrov, po tem datumu bo cena vstopnic 18 evrov.

 

Teden dni kasneje pa Agencija Media butik v sodelovanju z Občino Gorenja vas - Poljane pripravlja že 12. božični koncert JERBAS DOMAČIH, ki bo v nedeljo, 22. decembra 2019, ob 16. uri v telovadnici OŠ Poljane nad Škofjo Loko.

Rdeča nit letošnjega jerbasa bo "Bošč u našm kraj". Za dobro voljo in izvirno besedilo bosta na odru skrbeli domačinki Olga Šubic in Ela Tavčar, ki bo vezne niti pisala v sodelovanju s Tončko Oblak, ki vsako leto z izbranim besedilom poskrbi za obilico smeha in življenjskih naukov. Glasbeni gostje, ki na našem odru igrajo in pojejo v živo bodo: Ansambel dveh dolin, TIK-TAK, Zarja, Cita in Jože Galič, Tamburaška skupina Dupljak, Topliška pomlad, osrednji gost z daljšim glasbenim programom pa bo ansambel Spev.

Prodajna mesta vstopnic: gostilne Na Vidmu Poljane, Lipan Hotavlje, Kavarna Ajda Gorenja vas, Bife bencinskega servisa OMV Škofja Loka, Loška zadruga Trata in KGZ Poljane. Lahko vam jih pošljemo tudi po pošti, če nas pokličete na 051 697 736 ali 051 697 737.

V predprodaji bo zanje potrebno odšteti 8 evrov, na dan koncerta bo njihova cena 10 evrov.

Vstopnica je lahko tudi lepo darilo.

Pin It

Radio Narodnjak LIVE

Poslušate:

Iskalnik po strani

Na programu

Radio Narodnjak sodeluje z

Vremenska napoved