Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Predstava Ščuke pa ni - zadnjič v Slovenski Bistrici

Ker je predstava ŠČUKE PA NI nominirana za državni nivo in ima možnost uvrstitve na Linhartovo srečanje v Postojni, bomo veseli vsakršne podpore našemu društvenemu uspehu.

scukepani

Bistriški teater vas zato vabi, da si še zadnjič v Slovenski Bistrici brezplačno ogledate komedijo in nas počastite z obiskom.

 

Predstava je bila nagrajena na regijskem nivoju kar dvakrat! Nagrado za najboljšo glavno moško vlogo na regijskem nivoju je prejel Blaž Gregorič, za najboljšo stransko žensko vlogo pa je bila nagrajena Tinka Vidmar Rajh.

 

Majhen podružnični radio zamaje vesela novica o prejeti nagradi za najkoristnejšega posameznika. »Najhomogenejši kolektiv« kaj kmalu ugotovi, da izbira srečnega nagrajenca ne bo lahka naloga. V prepletu različnih individualnih želja in sebičnih motivacij med sodelavci nastaja vedno večja zmeda, ki vodi v povsem absurdne in tragikomične prizore. Partljičevo delo Ščuke pa ni govori o še kako aktualnem pehanju za denar in pohlepu, ki se ne ozira na moralno-etična vprašanja. In kaj bi vi storili za dober »milijon«?

 

Avtor predstave: Tone Partljič
Režiser predstave: Nikolaj Vodošek
Igrajo: Niko Turk, Tinka Vidmar Rajh, Blaž Gregorič, Bernarda Korošec, Primož Rajh, Patricija Simrajh, Eva Cehtl in Klemen Sajko

Ponovitev predstave: 17.6.2019, ob 19.00
Slomškov dom Slovenska Bistrica.

Vstopnine ni!!

Vljudno vabljeni!

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Vremenska napoved