Prisluhnite nam radio LIVE!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Gostilna in pivnica Stari pisker postaja svetovno znana

Nove smernice v gostilni in pivnici Stari pisker: »Več kot burgerji. Šteje samo okus.« Stari pisker postaja svetovno znan po okusnih jedeh.

12592519 1004158502999365 6119371627001496031 n

 

Iščemo slovenske rejce govejega mesa ter prisegamo in uporabljamo slovenske kakovostne surovine. Objavili smo fotonatečaj za najbolj slastno fotografijo naših burgerjev: » Če ne fotkaš, nisi jedel.« Na spletni strani Odprte kuhne so nas zapisali: »Brez njihovih slastnih rebrc in picanha steaka si Odprte kuhne preprosto ne znamo več predstavljati.«

Bili smo eni prvih, ki smo začeli pripravljati kvalitetne burgerje z mesno polpeto, ki je iz 100%
govejega mesa, slovenskega porekla, pečene so na pravem roštilju, na oglju, na odprtem ognju, na
originalen, klasičen način. Burgerji so prerasli zgodovinsko kombinacijo krušne bombetke in mesne
polpete. Danes v Starem piskru govorimo o gurmanskih kombinacijah, ki s kakovostnimi sestavinami
zadovoljijo še tako zahtevnega jedca. Več kot burgerji. Šteje samo dober okus. To je naš moto, ki mu
sledimo. Postajamo svetovno znana gostilna po svojih dobrih in okusnih jedeh.
BURGER - OD AMERIŠKEGA SENDVIČA DO GURMANSKIH PRESEŽKOV, V STAREM
PISKRU BURGER RAZRED ZASE


Burgerji so se v Ameriki pojavili in ponarodeli kot t. i. sendvič, ki pa je že zdavnaj prerasel prvotno
jed. Z različnimi kombinacijami in sestavinami številnih kuharskih chefov širom sveta danes dosegajo
burgerji izredne gurmanske okuse, v Sloveniji smo takšen primer mi, gostilna Stari pisker. Naši
burgerji izstopajo iz povprečja burgermanije. Danes že na vsakem vogalu pečejo burgerje. Sledimo
naši konkurenci in z gotovostjo lahko trdimo, da so naši burgerji razred zase. O tem zgovorno priča
60.000 prodanih burgerjev v lanskem letu. Vredno je, da se o tej trditvi prepričate tudi sami, kajti čas
novodobnih burgerjev pri nas šele prihaja.
IŠČEMO SLOVENSKE REJCE
Aprila smo na svojih družbenih omrežjih objavili, da iščemo slovenske rejce kvalitetnega govejega
mesa. Odziv rejcev je bil izjemen, iščemo rejce po različnih slovenskih regijah zaradi raznolikosti
mesa. Sveže in kvalitetno meso je pogoj za okusnost burgerjev. Meso zorimo sami, lani smo prodali 22
ton govedine.

UPORABLJAMO SAMO SLOVENSKE IN KVALITETNE SUROVINE
Posebno pozornost namenjamo tudi krušni bombetki, pečeni po našem receptu ter hišnemu namazu, ki
pa ostaja skrivnost. Tudi ostale sestavine v burgerju so domače, slovenske. Uporabljamo samo
najkvalitetnejše sestavine; zorjeno goveje meso, lardo slanino mangalice, slanino črne slavonske
svinje in slovenskega krškopoljca, priokuse tarturov, izvrstne zorjene angleške sire itd. Izbrane
kombinacije okusov nadgradi še nepogrešljivi priokus po roštilju, kjer se vse mesne polpete sproti

popečejo. Ponudbo burgerjev ves čas spreminjamo, nadgrajujemo ter dopolnjujemo. Zagotovo smo
gostilna z najširšo ponudbo steakov v Sloveniji.

VSAK DAN ODLIČNI ODZIVI GOSTOV
Vsak dan nas presenečajo pozitivni odzivi gostov, ki v svojih komentarjih ne skoparijo s komplimenti
in pohvalami. Gosti prihajajo iz cele Slovenije, veliko tudi iz tujine.

FOTONATEČAJ
V Starem pisku smo razpisali foto natečaj za najbolj slastno fotografijo naših burgerjev, zmagovalca
bomo bogato nagradili. Več podrobnosti na naši Facebook strani ter v reviji Digitalna kamera.
Razpisali smo dve kategoriji; prva je prosta (gostilna in pivnica Stari pisker), druga pa »več kot
burger«. Moto se glasi. »Če ne fotkaš, nisi jedel.« Natečaj se bo zaključil 31. avgusta 2019. Za natečaj
smo se odločili, ker gostje pogosto fotografirajo zanimiv in domiseln izgled vsake naše postrežene
jedi. V sodelovanju z revijo Digitalna kamera želimo, da burger pojedine v Starem piskru ne ostanejo
samo izkušnja gosta temveč da jo ovekoveči na svoj način ter deli s svetom. Fotografije bo ocenila
tričlanska žirija, v sestavi: predstavnik gostilne in pivnice Stari pisker, predstavnik revije Digitalna
kamera ter profesionalni fotograf.

ODLIČNI DOSEGI NA SVETOVNIH BLOGIH
Še vedno se lahko pohvalimo z odličnimi dosegi preko družbenih omrežjih in blogov, naši
promocijski klipi dosegajo tudi do 30 milijonske oglede. O nas pišejo na svetovno znanih blogih kot
so INSIDER, LADbible, UNILAD, 9GAG, GRILLHUNTERS INSTAGRAM, FOODCHALLENGES
itd.

NEPOGREŠLJIVI NA ODPRTI KUHNI
Tradicionalne so tudi največje vrste prav pred našimi štanti na Odprtih kuhnah po Sloveniji. Na spletni
strani Odprte kuhne so o nas zapisali: »Brez njihovih slastnih rebrc in picanha steaka si Odprte kuhne
preprosto ne znamo več predstavljati.«

Vabimo vas, da se o naši kvaliteti in bogatih okusih prepričate tudi sami ter o tem seznanite vaše
bralce, telefon 041 343 797.

Lepo vas pozdravljam ter se veselim vašega obiska.
Aljaž Žilnik, lastnik

 

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)



Vremenska napoved