Prisluhnite nam radio LIVE!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

narodnjak1  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Narodnjak sporoča!!!

Zaljubljena Brigita Šuler in Matjaž Ograjenšek

V ritmu prihajajočega praznika zaljubljencev, sta glasove združila Brigita Šuler in Matjaž Ograjenšek, javnosti bolj znan kot pevec velenjske skupine Chateau, s priljubljeno priredbo "Mlinar na Muri".

matjaz ograjensek zvone hranjec brigita suler1

Amorja, ki sta Brigito in Matjaža združila v ljubezenski baladi "Zaljubljena", sta bila tokrat avtor glasbe Zvone Hranjec in avtor besedila Boris Vratanar. Zvone je kot nekdanji avtor Brigitinih pesmi z Brigito že sodeloval, tokrat pa sta jo k sodelovanju povabila z Matjažem in potrdila svoja pričakovanja, da bosta Brigitin in Matjažev vokal zvočno najbolje predstavila pesem Zaljubljena, po kriterijih avtorske ekipe.

Pesem sta Brigita in Matjaž sicer posnela že v poletnih mesecih lanskega leta, vendar bo svojo predstavitev doživela šele zdaj, na valentinovo. Na vseh radijskih postajah, lokalnih TV in Brigitinem YouTube kanalu. (https://www.youtube.com/c/BrigitaŠuler)

brigita suler matjaz ograjensek1

Videospot za pesem Zaljubljena sta Brigita in Matjaž nameravala posneti v naravi, težava pa je bila v tem, da je pevko na termin snemanja doletela huda viroza. Snemanje je bilo zato prestavljeno na zadnji možen termin pred valentinovim, vendar je ekipo na dan snemanja presenetilo sneženje in mraz. Če jima v velenjski Vili Herberstein, ne bi v zadnjem trenutku prijazno odstopili svojih prestižnih prostorov za potrebe snemanja, Brigita in Matjaž videospota verjetno sploh ne bi mogla posneti pred izidom pesmi. Zato se Vili Herberstein in izredno prijaznemu osebju, Brigita in Matjaž še javno zahvaljujeta za njihovo pomoč v zadnjem trenutku.

 

 

 

Maks Žbogar
Management Brigite Šuler

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
+386 70 60 70 70

 

Pin It

Radio Narodnjak LIVE

Poslušate:

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save