Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Čuki imajo dvojen razlog za dobro voljo

Pravkar so posneli nov videospot, skupini pa se je pridružil tudi nov član. Novega basista Miho Novaka so predstavili na terasi restavracije Angel v družbi eminentnih gostov in prijateljev. 21 letni Korošec, odličen glasbenik, se je Čukom pridružil pred dvema tednoma.

2db1c07f046c4f142a21da9f77578c38 w700

Čuki pa ne bi bili Čuki, če ne bi tudi tokrat presenetili. Morda se še spominjate najbolj odmevne letošnje prvoaprilske šale, ko so fantje najavili, da naj bi se jim pridružil legendarni basist Alpskega kvinteta Janez Per. Janez je tokrat na predstavitvi prav zares zaigral s Čuki, bariton pa je tokrat odmeval še posebej glasno, saj se mu je pri igranju pridružil tudi novi Čuk Miha, ki je pokazal, da je vešč več inštrumentov. Tako Janez Per, kot tudi številni včeraj prisotni glasbeni poznavalci so čestitali Mihi za njegov nesporen talent in glasbeno znanje in mu zaželeli veliko sreče in veselja z Matjažem, Jernejem in Jožetom na njihovi, že skoraj 30 let dolgi, nadvse uspešni glasbeni karieri. Čuki so predstavili tudi nov videospot Ruzak, kjer so se Čukom pridružile tudi plesalke Plesnega mesta in pa Jagoda Batagelj, s katero je Jernej odigral tudi glavno vlogo v videospotu, ki so ga Čuki posneli v našem čudovitem turističnem biseru Bohinju. Jagode se gotovo spomnite iz oddaje Zvezde plešejo, kjer je skupaj plesala z Jernejem, v oddaji pa sta izvedla tudi znameniti “lift” iz Dirty Dancinga. Par bo zaplesal tudi na nedeljski zaključni oddaji to nedeljo. Videospot je delo produkcijske skupine Karata film, producent spota je Aljaž Tepina, za režijo sta poskrbela Tine Škrbec in Miha Kačič, kamera: Miha Kačič, Alen Smolič edit: Alen Smolič, make up: Lara Oven, asistent: Vid Jereb.

caa8edcd3070d1360ccb09ecc0f24ad7 w580 h400

Vidno pomlajeni Čuki z novim basistom že “na polno” nastopajo in vsi ki so jih že slišali igrati, se strinjajo, da še bolj prekipevajo od mladostniške energije, ki Čuke že skoraj tri desetletja postavlja med legende naše glasbe, ki znajo poskrbeti za pravi žur za vse generacije.

 

Save

Pin It

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasbaRadio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Vremenska napoved