Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

Eva Boto niti na dopustu ne počiva

Eva Boto si je po odmevni zmagi v oddaji Znan obraz ima svoj glas in kopico koncertov, ki jih je s svojo ekipo imela od novembra, vzela premor in odšla na zasluženi dopust.

evaboto

O svoji odločitvi za odhod je povedala: »glede na to, da v 2019 ni bilo časa za dopust, sem si januarja, ko je na sceni relativno zatišje, privoščila dvotedenski oddih na otoku Gran Canaria, da si napolnim baterije in za vse, kar me čaka v 2020.«

Otok Gran Canaria je znan po prelepih razglednih točkah in Eva je obiskala prav vse. Povzpela se je tudi na najvišji vrh otoka, Pico De La Nueve, ki leži na 1.949m nadmorske višine. Pisana in slikovita mesta na otoku ji niso ostala skrita, saj je raziskala večino otoka z vsemi svojimi posebnostmi.

Evin dopust pa tokrat niso le izleti po otoku, poležavanje na plaži in sprehodi po sipinah, saj večino časa nameni pisanju svoje magistrske naloge, ki jo želi dokončati v letošnjem letu. Na to temo je dodala: »Vsi me sprašujejo, kako lahko sploh pišem magistrsko nalogo na dopustu in me prepričujejo naj se sprostim, jaz pa jim odgovarjam, da se ravno zato, ker sem sproščena in z možgani na off, lahko popolnoma posvetim nalogi. S prelepim razgledom z balkona na morje uživam tudi v študiranju in pisanju!«

Piko na i je Evinemu oddihu na otoku postavilo nenapovedano srečanje s sotekmovalcem in dobrim prijateljem z oddaje Znan obraz ima svoj glas, Davidom Amarom. David, ki je na otok prispel za nekaj dni zaradi snemanja videospota, je Evo presenetil in nastalo je par odličnih fotografij z druženja.

evaboto1

Eva kmalu odhaja domov, kjer jo čaka snemanje videospota za svoj novi single, naslovno pesem prvega albuma, Ko najdeš sebe, in številne koncertne obveznosti. Njen februar bo pester kot že dolgo ne!

Pin It

Radio Narodnjak LIVE

Poslušate:

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Radio Narodnjak sodeluje z

Vremenska napoved