Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

ANA ŠTOKELJ predstavlja novo skladbo MAGIČNI VEČER

Pevka Ana Štokelj tokrat izdaja novo živahno praznično pesem z naslovom »Magični večer«. Ana si je za ta poseben čas v letu zamislila novo skladbo, ki tokrat govori o veselem decembru.

ana stokelj

Nastala je skladba z zanimivim besedilom. Besedilo in glasbo je naredila DAMJANA GOLAVŠEK, pod aranžma pa se je podpisal KAREL NOVAK – ČARLI.

 

»Magični večer je živahna skladba, ki govori o praznovanju veselega decembra, času ko se vsi veselimo in polni želja z iskricami v očeh komaj čakamo, da vidimo kaj bo prineslo novo leto. Upam da o tudi ta skladba sprejeta med poslušalci, kot vse do slej.« pravi vedno nasmejana pevka Ana.

 

Glasbena biografija: Ana Štokelj je mlado, preprosto in vedno nasmejano dekle iz sončne Vipavske doline. Z glasbo se je srečala že zelo zgodaj in takrat se je tudi odločila, da bo glasba njena popotnica skozi življenje. Ob vstopu v osnovno šolo je začela igrati klavirsko harmoniko, kasneje tudi kitaro. Po končani osnovni šoli se je odločila, da poleg instrumentalnega znanja, nadgradi svoje solo petje pri Damjani Golavšek. Javnosti se je prvič predstavila leta 2012 na festivalu Fens s skladbo GLASBA ME PREVZAME. Leta 2013 je začela sodelovati tudi z Pancho Music, pod vodstvom producenta Damjana Pančurja s katerim sta ustvarila uspešno skladbo MIDVA SVA ZALJUBLJENA, katera je na mnogih radijskih postajah dosegla visoko predvajanje. Leta 2016 je začela obiskovati ure petja tudi pri Leji Sirk. V svoji glasbeni karieri je posnela in predstavila že kar nekaj skladb, zadnjo LAHKO BI MI POVEDAL, je tako predstavila lansko leto na 38. Melodijah morja in sonca v Portorožu. Pri nastajanju skladb sodeluje tudi z Damjano Golavšek, Karlom Novakom - Čarlijem, Jadranom Ferjančičem, Dragom Miseljem – Mefom, itd.

Skladba: MAGIČNI VEČER
Avtorica glasbe in besedila: Damjana
Golavšek
Avtor aranžmaja: Karel Novak - Čarli

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Vremenska napoved