Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

Pikapolonica in Kosilka

Skupina Pikapolonica je rock and roll bend iz obeh Goric, tako nove kot stare, bend predstavlja nov besedilni videospot za pesem KOSILKA.

72690865 2563127773745811 910107547162116096 n

Katero so fantje skrbno skrivali pred ušesi svetovnega spleta. Posneli so jo leta 2014. Simpatični pripetljaj preprostega dolgočasnega dne, zgodba se je odvila nekje med Goriškimi Brdami in Krasom, fantje pravijo, da je resnična zgodba, dogodek naj bi se zgodil res zgodil enemu od članov benda. V pristnem goriškem dialektu je besedilo spisal boter benda Sebastjan Elersič, glasba in aranžma pa je delo celotnega benda PIKAPOLONICA.

Pesem se nahaja na prvem studijskem albumu ''STIMULACIJA LJUBEZNI'' posnet je bil v Goriških Brdih, Nova Gorica. Producent in snemalec je bil Matej Srebrnič. Na bobnih je ritem držal Jannis Paraschos, bas kitaro Ivan Fabjan, na orglicah Tomi Pance, na vokalu in kitari pa Sebastjan Elersič,Tomi in Ivan sta tudi odpela spremljevalne vokale.

V četrtek 26.12. ''Rock and roll na Svet Štefan'' zaključni letošnji koncert pa bo v Gostilni Štirna v Opatjem selu pri Novi Gorici.

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Radio Narodnjak sodeluje z

Vremenska napoved