Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

NOVI VETER V ZABAVNI GLASBI – POLKAHOLIKI

Predstavljamo vam POLKAHOLIKE, novo, svežo glasbeno zasedbo, ki osvaja tako narodnozabavno kot zabavno sceno v Sloveniji.

polkaholiki

Polkaholike sestavljajo Matic, Žiga, Rene in Gašper, simpatični glasbeniki, ki po stilu sicer spominjajo na popularne zvezdnike pop zasedb, a fantje prisegajo na POLKO!

Mladi glasbeniki, katerih poslanstvo je širiti polko in narodnozabavno glasbo po Sloveniji, pa tudi preko njenih meja, predstavljajo svoj prvi singl z naslovom POVEJ, POVEJ

Polkaholiki združujejo tradicionalno in moderno, ubrali so nekoliko drugačen pristop ter v svoj repertoar na nastopih vključili tudi predelave velikih hrvaških in dalmatinskih uspešnic, brez katerih ni prave fešte, pa tudi slovenske in druge pop hite. Polko si želijo približati mladim ter hkrati navduševati z zabavno glasbo.

Fantje pa so tudi mojstri predelave glasbenih uspešnic. S svojo najdrznejšo priredbo so nase opozorili že pred izidom prve skladbe. Odločili so se namreč za predelavo in združitev enega največjih svetovnih hitov Senorita s hitom »ex yu« regije Mišići ter s svojo inovativno predelavo na FACEBOOKU največje hrvaške medijske spletne strani 24sata in YOUTUBU vse skupaj zbrali več kot 150.000 ogledov, preko 400 komentarjev in 4.000 všečkov.

December je zagotovo mesec Polkaholikov, saj bodo s svojo glasbo zabavali množice po vsej Sloveniji. Slišite jih lahko na naslednjih lokacijah:

 

19.12. Murska sobota, veliki dobrodelni koncert

20.12. Slovenski pozdrav, Tv Slovenija

21.12. Murska Sobota, Božični sejem

21.12. Pri Črnem Petru, TV Show

21.12. Cerkvenjak, Diskoteka Anton

26.12. Ptuj, Orfejčkova parada

27.12. Maribor, Trg Leona Štuklja

28.12. Celje, Hala Golovec, tradicionalni prednovoletni koncert

29.12. Ljubljana, Pogačarjev Trg

31.12. Silvestrski program BK TV

V mesecu februarju pa bodo Polkaholiki, kot edini narodnozabavni bend, nastopili na največjem Kurentovanju v Sloveniji, na Ptuju.

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Vremenska napoved