Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Izvajalca BoomBoom - Boštjan Dermol in Boris Golavšek predstavljata novost.

Hvala Poloni Jazbec Glavica in Aljažu Ostercu za odlično odigrani vlogi zaljubljencev, Tadeju, Igorju in Tanji za tehnično podporo, ter vsem ostalim, ki ste na kakršen koli način pripomogli, da je ta skladba nastala in dobila poleg zvočne tudi slikovno podobo

boomboom

Boštjan Dermol se je rodil 18. maja 1978 v Slovenj Gradcu.
Na glasbeno pot je stopil že kot kratkohlačnik, star komaj 6 let – z nastopom na odru Doma krajanov v Lokovici.
V glasbeni šoli Šoštanj je opravil nižjo glasbeno šolo za klavirsko harmoniko, nato šolanje nadaljeval v Velenju, kjer je 6 let obiskoval učne ure fagota, 2 leti solopetja in klavirja. Sam se je naučil tudi igranja na kitaro.
Pravi, da je glasba njegovo življenje, ga izpopolni, mu da zagon, energijo, motivacijo. Zelo rad komponira in deli svoja čustva, sanje, misli ter občutke z drugimi. Največji izziv mu predstavlja napisati nekaj novega, nekaj svežega. Izvajati glasbo je zanj največji ter hkrati najlepši občutek, še posebej takrat, ko občuti povezanost s publiko, ki mu vrača energijo, ki jo sam oz. z bendom vloži v nastop.
Igral je v različnih sestavih, najprej v ansamblu Šaleški fantje, nato pri Slovenskem expressu, nekaj let pa je bil tudi član ansambla Juhej, s katerim so prepotovali velik del Evrope, igrali pa so tudi na velikih oktoberfestih v Ameriki. Pri nastopih v tujini je kot substitut pomagal mnogim zasedbam, pel kot gost na koncertih različnih orkestrov, sodeloval tudi na več festivalih. Kot svoj največji uspeh izpostavlja zelo uspešen izplen v finalni oddaji Orion 2002, kjer je dobil nagrado za najbolj perspektivnega pevca, hkrati pa je njegova avtorska pesem dobila prvo nagrado strokovne komisije.

Boris Golavšek se je rodil 4. decembra 1986 v Slovenj Gradcu.
Kmalu ga je začel navduševati zvok kitar, tako da izbor električne kitare, kot primarnega inštrumenta pri trinajstih letih, ni bil nič čudnega. V začetku je svoje muziciranje izražal predvsem z rock glasbo, kasneje pa je njegovo navdušenje preraslo ta okvir in začel je igrati tudi druge stile, kot so funk, metal, blues in ostale žanre. Začel je igrati tudi narodno-zabavno glasbo, s katero se je profesionalno ukvarjal 10 let. S preigravanjem različnih stilov glasbe je pridobil veliko izkušenj, ki jih s pridom prenaša tudi na svoje učence.
Podjetje Richwood je izdelalo poseben model akustične kitare z dvema sistemoma elektronike, z blagovno znamko Borchilli, po njegovih napotkih, ki je namenjena igranju tako narodno-zabavne glasbe, kot ostalih zvrsti.
V preteklosti je igral pri več zasedbah, kot npr. Zaka pa ne, Juhej, sodeloval je z Boštjanom Konečnikom, Isacom Palmo… Trenutno je član skupine SkorBand, kot substitut pa pomaga na koncertih raznih orkestrov, ansamblov, skupin, mnogi pa ga najamejo kot studijskega glasbenika.

 

Glasba, besedilo, aranžma, vokal: Boštjan Dermol
Kitare: Boris Golavšek
Bas in percussion: Tadej Mihelič
Posneto v studiu MMedia
Video by I-ROCK VIDEO PRODUCTION (c)
Režija, produkcija, montaža, color correction: Igor in Tanja Grofelnik

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Vremenska napoved