Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

NOVO na slovenski glasbeni sceni!: FEEL - Robbie Williams Tribute

Na slovensko glasbeno sceno in širše prihaja v letu 2019 nova tribute glasbena zasedba FEEL - Robbie Williams Tribute. Skupina Feel izpostavlja ljubezen in predanost do znanega angleškega pevca Robbie Williamsa.

skupina feel1

Oblikovana je bila leta 2018, ko so se izkušeni glasbeniki odločili uprizoriti doživetje in strast angleškega pevca, ki že vrsto let navdušuje publiko širom sveta. Naša želja je prenesti vsaj delček energije, ki jo ima ta pevec na čimveč slovenskih odrov.

Feel sestavljajo glasbeniki, ki imajo za sabo mnoga sodelovanja in koncerte v slovenski, hrvaški ter italijanski regiji. Njihovo predanost glasbi ter nastopom nadgrajujejo s preigravanjem znanih skladb edinstvenega pevca Robbie Williamsa. Združenje moči je nastalo z izzivom preigravanja kvalitetne glasbe ter ciljem doseči podoben čustveni naboj, ki ga angleški pevec doseže ob vsakem svojem koncertu.

Band sestavljajo Daniel Renner (vokal), Tina Hrvatin (spremljevalni vokal), Matej Leček (kitara), Damjan Caharija (kitara/vokal), Marko Loredan (bas), Uroš Makor (bobni), Lorenzo Visintin (klaviature). Pevec Daniel Renner prihaja iz Trsta in se že mnoga leta ukvarja poleg glasbe tudi z igro tako v teatru kot v filmih. Vzporedno z gledališko kariero pa se je pevec preizkusil tudi na raznih muzikalih in v bigbandovskih zasedbah. Njegova strast in vzor pa ostaja Robbie Williams!

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Vremenska napoved