Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

DOMEN KUMER – Predstavlja pesem PRVA RUNDA!

Glasbenik Domen Kumer po težkih trenutkih letošnjega leta znova našel razlog za veselje! Letošnje leto je bilo za glasbenika Domna Kumra polno številnih izzivov in preizkušenj.

domen1

Pomlad je bila zanj polna, ne najbolj prijetnihh odkritij in dokonlčnih slovesov, ki so zaznamovali njegovo družinsko življenje. A Domen nadaljuje poslanstvo glasbe, s katerim ga je zaznamoval tudi njegov oče. Prav zato, s še toliko večjim veseljem predstavlja novo pesem Prva runda, za katero je navdih videospota poiskal v čudovitem romantičnem mestecu Cinque Terre. Pet dežel, kot imenujejo pet slikovitih vasi v pasu severozahodne obale Ligurskega morja v Italiji, so postale prizorišče romantičnega video spota, ki izpostavlja lepote skalnatih vasic in klifne obale.

domen2

“Kljub boleči izgubi mi je danes veliko lažje, ker nadaljujem s tem, kar imam rad. In to je glasba. Pri tem sem imel že od nekdaj zelo veliko podporo in moj oče je bil v veliki meri zaslužen za to, da sem danes tukaj kjer sem. Da nadlajujem, ker bi on tako želel,” pove Domen, ki je ljubezen do glasbe podedoval prav po očetu. “Moj oče je bil po duši muzikant. Jaz sem vse to spremljal in si želel postati tako kot on. Zato sem mu danes zelo hvaležen, da mi je omogočil vse to, kar mi je,” je še ob spominu dejal Domen.

domen3

Glasba: Domen Kumer, Rok Lunaček / Besedilo: Rok Lunaček / Aranžma Mix & Mastering: Domen Kumer


Pin It

Radio Narodnjak LIVE

Poslušate:

Iskalnik po strani

Na programu

Radio Narodnjak sodeluje z

Vremenska napoved