Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Maja Oderlap: »Čas je za nežnost ... «

V ljubezenski baladi z naslovom Nežno so združeni glasovi Maje Oderlap in skupine Naveza. Gre za njihovo prvo glasbeno sodelovanje.

maja naveza

»Ne spomnim se kdaj bi pri ustvarjanju skladbe, samem snemanju in nastajanju videa bila tako dobra energija. Verjamem, da jo bo začutila tudi publika« z navdušenjem pove Maja.

Avtorja skladbe sta Roka: Švab je napisal glasbo, Lunaček besedilo. »Po izjemno uspešnih Zaljubljenih pesmih je zdaj prišel čas, za nekaj nežnega. V tem hitrem tempu življenja nam ostane tako malo časa za nežnost, pa vendar si je vsi želimo. Ko sem slišala melodijo, me je takoj prepričala. Besedilo je meni pisano na kožo. Glasba pa je seveda tudi pomemben del mojega življenja in fino se je z njo malo »pocrkljat« pove Maja. »Že dolga leta nas povezuje prijateljstvo. In ko sva z Rokom Švabom razmišljala koga povabiti ni bilo nobenega dvoma, saj so fantje odlični vokalisti. Sodelovati s tako dobro ekipo je pravi privilegij, za katerega sem izjemno hvaležna. V tem poletju so pred nami številni nastopi in gotovo se bomo kje tudi srečali« doda rdečelaska.

 

Zapuščenemu rastlinjaku vdihnili življenje

Snemanje videospota zahteva veliko mero organizacije, izbora pravih detajlov in primernih lokacij. Tokrat so se odločili za dvorec Gutenbuchel, ki leži v neposredni bližini Šoštanja, skrit med gostim drevjem. »Vsak, ki stopi v ta svet je očaran. Zanj prostovoljno in brezplačno skrbi Mateja Kumer, s še nekaj intuziasti, ki ga želijo zaščititi pred propadanjem. Mateja nam je prijazno odklenila vrata in poskčilo mi je srce! Za dvorcem najdemo zapuščen rastlinjak, ki smo mu na dan snemanja vdihnili življenje. Za celotno video podobo je skrbela res velika ekipa. V spotu sta se nam pridružila tudi Ana Golavšek in njen Jernej. Navdušeni smo, saj so nastali unikatni posnetki, v katerih bomo pokazali tudi del naše kulturne dediščine, za katero si želim, da bi do nje imeli boljši odnos« iskreno pove Maja. »Kar malo smo zasopihani, saj smo na snemanju večkrat prehodili tudi 100 in več stopnic. A se je spačalo (smeh)« dodajo še člani skupine Naveza.

Založba VOX

 

VOX NOVA, d. o. o.

Nova Cerkev 25

SI – 3203 Nova Cerkev

 

Tel.: +386 (0)3 759 27 30

Fax.: +386 (0)3 759 27 33

Gsm: +386 (0)31 225 863

 

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Internet: www.vox.si

Pin It

Radio Sevnica LIVE

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Narodnozabavna glasba


Radio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Radio Sevnica tudi na:

 

pickradio392x72

Save

Save

Save

Save

Vremenska napoved

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save