Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Modrijani znova osrečujejo

Modrijani predstavljajo novo glasbeno zgodbo "Sreča je v naju". Gre za pesem, ki je skupno delo Modrijanov, Roka Lunačka in Žana Serčiča. Ob predstavitvi nove pesmi pa so fantje povedali tole.

blaz

Blaž: "Sreča je v malih stvareh. Nas pa osrečuje, da lahko osrečujemo naše občinstvo. Zelo dolgo, več let, je v nas žarela močna želja, da izrazimo vse, kar čutimo."

Peter: "Prekipevanje energije in čista ljubezen do glasbe sta na vajah pripeljali do prvega skupnega izdelka, ki zveni precej drugače. A tudi to smo Modrijani."

peter

Rok: "Še vedno ostajamo izvajalci slovenske narodno-zabavne glasbe, ki jo ljubimo iz vsega srca, še posebej lepo večglasno petje. A zdi se nam prav, da si dovolimo izraziti čisto vse, kar čutimo in doživljamo."

rok

Franjo: "Pesem "Sreča je v naju" je prva pesem v nizu, ko boste Modrijane spoznali tudi malce drugače. Vse to smo mi. Vse to je v nas. Vse to nas osrečuje. Naj osreči tudi vas."

franjo

Sergije: "Skupno soustvarjanje nas osrečuje. Predvsem, ko drug drugega tako lepo dopolnjujemo."

 sergije

Modrijani sicer te dni že igrajo na veselicah, ki jih imajo najraje. Za njimi pa je nekaj velikih koncertov na Hrvaškem, kjer so to pomlad razveseljevali številne dopustnike. V teh dneh pa se že odpravljajo v studio snemati nove skladbe.

Posebno zahvalo pa namenjamo prijatelju in producentu Martinu Juhartu, ki nam pomaga v vseh delovnih procesih ter nas kot človek in strokovnjak podpira na vsakem koraku.

 

PODATKI O SKLADBI:

Naslov skladbe: Sreča je v naju

Avtor glasbe: Sergije Lugovski, Peter Oset, Franjo Oset, Blaž Švab

Avtor besedila: Rok Lunaček

Priredba: Žan Serčič

Posneto: PreSoundStudio

Producent: Žan Serčič

Mastering: Janez Križaj

Video produkcija: NoVisuals Productions, Igor Pečoler

 

Založba VOX

 

VOX NOVA, d. o. o.

Nova Cerkev 25

SI – 3203 Nova Cerkev

 

Tel.: +386 (0)3 759 27 30

Fax.: +386 (0)3 759 27 33

Gsm: +386 (0)31 225 863

 

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Internet: www.vox.si

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Vremenska napoved