"HULAPALU" novi videospot POSKOČNIH

Pa kaj je to Hulapalu?!? Vprašanje, ki si ga bo marsikdo zastavil, kakor si ga tudi mi v skladbi sami. Odgovoriti pa si bo moral vsak zase, ko si jo bo zavrtel.

poskocni april

Sedaj je že več kot očitno, da se Poskočni smelo spogledujemo s slovensko zabavno glasbeno sceno in bomo vsekakor v tej smeri nadaljevali, nikakor pa ne pozabili na naše narodno-zabavne korenine.

Ponosno vam predstavljamo naš nov projekt, v katerega verjamemo in s katerim želimo popestriti letošnje poletne ritme na radijskih postajah in drugih medijih.

Pod sicer znano istoimensko uspešnico pri naših severnih sosedih se podpisuje glasbeni zvezdnik Andreas Gabalier kot avtor in izvajalec pesmi, za slovensko različico besedila pa je poskrbela Vera Šolinc. Za aranžma pesmi je zaslužen Miha Hercog, video pa smo posneli z ekipo NEO Visuals. V videospotu so sodelovali Plesna skupina Revolution, mladi talentirani plesalec David Stojanović, "bruhalec" ognja Blaž Škrablin, glavna igralka Nina Mom in preko 100 statistov. Zahvala gre Rimskim termam, za zelo prijetno gostoljubje.

Videoprodukcija: NEO Visuals
Scenarij: Dejan Krajnc
Vizažistke: Sadra Puhar, Lea Slapar in Jasmina Kolednik
Frizerja: Lea Slapar in Patrik Trol

Glasba: Andreas Gabalier
Aranžma: Miha Hercoh
Besedilo: Vera Šolinc
Glasbeni producent: Miha Hercog
Tonski mojster: Miha Hercog
Mix in mastering: Miha Hercog
Posneto v studiu: Studio Hercog

Spletna stran: www.poskocni.si
Facebook: https://www.facebook.com/poskocnimuzikanti/
Instagram: https://www.instagram.com/poskocni_official/