Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

KER ME LJUBIŠ IN MOJA STARA DOMAČIJA

Tokrat Andreja nastopa v duetu z nadarjenim glasbenikom Markom Tivadarjem, v priredbi pesmi »Dich zu Lieben«, ki jo v originalu izvajata Andrea Berg in Roland Kaiser.

mark_andreja

Aranžma priredbe pesmi z naslovom »Ker me ljubiš« je delo Tomija Valenka, besedilo pa je napisal sam Mark.

Mark Tivadar se z glasbo ukvarja od petega leta starosti. V glasbeni šoli se je učil klavir od sedmega do desetega leta starosti, naprej se je učil sam. Izhaja iz družine, kjer je glasba doma.
Z glasbo se namreč ukvarja tudi oče Bojan Tivadar, ki je včasih deloval v ansamblu UTRIP. Sedaj oče in sin nastopata tudi skupaj. Pred mesecem so odprli Bar Tornado v Bakovcih, pri Murski soboti.

Kljub mladosti ima Mark že veliko izkušenj z nastopanjem. Redno nastopa v tujini, pol leta je nastopal na potniški ladji. Izdal je že CD, z naslovom Mini Bikini, s pesmijo z istim naslovom.

Za Andrejo je to prvi duet, odkar je začela samostojno pot. Kaže, da je bila izbira pesmi in sodelovanje pevcev prava odločitev, rezultat katere je sveža, prijetna kombinacija glasov in melodije. Težko čakamo na obljubljeni video, ki bo pesem še bolj približal poslušalcem.

 

MOJA STARA  DOMAČIJA

54523686 771411539899145 3455280805717213184 n

Ansambel Jasnina in Pevka Andreja so skupaj posneli valček »Moja stara domačija«. Avtor melodije in aranžmaja valčka je Jernej Kolar, avtor besedila, pri katerem so sicer sodelovali tudi ostali sodelujoči, je Forto Mastnak.

Za Andrejo je to je prva narodno zabavna pesem v njeni samostojni karieri. Doslej je Andreja snemala le zabavno glasbo, čeprav ji narodno zabavna glasba nikoli ni bila tuja. Spomnimo se, da je bila pred začetkom samostojne kariere vrsto let članica narodno zabavnega ansambla Minerali, ki je posnel številne nepozabne melodije.

Člani ansambla Jurij Zdovc, vodja, sin Jure Zdovc in prijatelj Forto Mastnak prihajajo iz okolice Sevnice. Kot ansambel delujejo že tri leta. Doslej so izdali dve polki in najnovejšo, valček »Moja stara domačija« z Andrejo.

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Vremenska napoved