ENA NA MILIJON - Nova pesem in videospot skupine Harmonk'N'Roll

Skupina Harmonk'N'Roll predstavlja svojo novo uspešnico, ki zagotovo ne bo manjkala na vseh prihajajočih poletnih zabavah in koncertih na katerih boste lahko v prihodnje ujeli skupino. Naslov je pomenljiv - 'Ena na milijon'.

harmonknroll landscape

Fantje, ki so znani po svoji odlični in neumorni energiji, pravijo, da pesem ENA NA MILIJON podarjajo vsem dekletom tega sveta, saj je vsaka izmed njih nekaj posebnega.

Pevec skupine, Nejc Fabjan o pesmi razmišlja:
''Pesem je zelo čustvena, morda nas prav zato predstavi v nekoliko drugačni luči kot so je ljudje vajeni od nas. Ampak tudi to smo Harmonk'N'Roll. Pesem ima ogromno energije, govori pa o Njej, tisti ta pravi ljubezni, ki se zgodi morda enkrat v življenju in jo skušaš obdržat do konca življenja.''
In še doda, ''Močno verjamem, da bo pesem našla svoj prostor pod soncem, saj gre za energično pesem, ki kar kliče po nastopu v živo.''

Pod glasbo in besedilo skladbe se podpisuje en najbolj iskanih avtorjev ta hip pri nas, Lunaček Rok, za aranžma in produkcijo pa je poskrbel Blaž Hribar. Video produkcijo so fantje zaupali srbskemu zvezdniku Djomli KS, ki je ustvaril malce drugačno ljubezensko zgodbo.

''Na snemanju videospota Ena na milijon smo se res zabavali. Še najbolj se je 'namatral' naš pevec Nejc, ki je dejansko moral pokazat svoja igralske sposobnosti. Ostali smo sedeli v gostilni in nazdravljali, tako da težko govorim o kakšnem hudem delu'' v smehu pove basist Boštjan Kokalj.