Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

DOMEN KUMER – Predstavlja Najboljše vino!

Glasbenik Domen Kumer v enem dnevu prepričal tudi ljubitelje vina! Po daljši pavzi, ki jo je imel Domen Kumer je zdaj v polnem zagonu ustvarjanja glasbe, s čimer je razveselil tudi njegove zveste sledilce in poslušalce.

54395466 1825429770896955 4884795438227521536 o

Tako je nastala že tretja pesem iz sklopa novega ustvarjanja z naslovom Najboljše vino, ki so jo spisali Nenad Blizanac, Rok Lunaček in Bojan Dragojević.

»V času moje glasbene odsotnosti sem se spočil in izkoristil kreativno pavzo. Ukvarjal sem se z drugimi projekti, ki niso imeli zveze z glasbo. Ukvarjal sem se tudi z gradbeništvom, čez severno mejo in sem eden izmed tistih, ki lahko z gotovostjo potrdi, da je doma najlepše.«

 

»Glasba je del mene, moj svet in moje življenje. Enostavno mi je toliko manjkala, da sem se prav zaradi tega odločil za vrnitev,« je ob premieri nove poletne pesmi Najboljše vino povedal Domen Kumer. Pesem je tako že tretja nova pesem, ki jo je ustvaril v slabem letu dni.

Videospot k novi pesmi je pevec posnel v družbi svojega spremljevalnega banda, v katerem tudi ne manjka ženske energije. Posneli pa so ga na slovenski in hrvaški obali.

»Skušali smo ujeti pozitvino, poletno vzdušje, ki ga melodije pesmi tudi opevajo,«je zaupal Domen. »V spremljevalni skupini imam tako bobnarko kot basistko, tako da nam 'groove' dajejo ženske in se imamo zelo fino. Ogromno nastopamo in imamo se dobro,« je še pritrdil.

 

Facebook: https://www.facebook.com/domen.kumer.fanpage/

Instagram: domenkumer

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Vremenska napoved