Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Nov band z novim singlom: CHAINBRAKE in WRITTEN IN STONE

Mladi trboveljski rockerji CHAINBRAKE predstavljajo prvi avtorski singel WRITTEN IN STONE in napovedujejo delovno leto. *Po uspešnih priredbah je Written in stone prva avtorska predstavitev *Singl napoveduje celometražno ploščo, spremlja ga video *Bend odlikuje izvrsten vokalist Jan Ostrožnik

chainbrake


S svežim singlom Written in stone se ekipa štirih mladih trboveljskih rockerjev prvič predstavlja slovenski javnosti. Izvrsten vokalist Jan Ostrožnik, basist Rok Leskovec, ter brata Simon in Matej Hribovšek na kitari in bobnih, so sklenili, da na slovenske odre ponesejo pristen in iskren hard rock. »Živi nastopi so najbolj pomembni! Rock 'n roll pa mora biti vedno vsaj malo »snet iz ketne«, zato smo si tudi nadali takšno ime!« pravi kitarist Simon in doda, da je pravopisna napaka v imenu namerna. V dveh letih dela so si Chainbrake priborili lepo število priložnosti za nastope. S koncerti so obiskali vse konce države, največkrat na srečanjih motorističnih klubov.


O SINGLU IN VIDEU “WRITTEN IN STONE”

Written in stone je prvi avtorski singel skupine Chainbrake. Pesem govori o minljivosti vsega in vseh ter o nujnosti uživanja življenje tukaj in zdaj. Band je za glasbeno produkcijo in snemanje videospota poskrbel sam, video pa predvsem odlikuje zanimiv končni preobrat v scenariju. Chainbrake se nadejajo aktivne in delovne glasbene prihodnosti, a ostajajo realisti! »V bistvu smo egoisti, saj glasbo ustvarjamo zaradi sebe!« v šali prizna vokalist Jan. Kolegi dodajajo, da so veseli vsakega somišljenika, ki ga nagovorijo preko univerzalnega jezika glasbe.
V prihodnjih mesecih bodo Chainbrake predstavili še nekaj kosov glasbe, jih skupaj združili v avtorski celomentražni prvenec in večino poletja preživeli na odru.

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)

Vremenska napoved