Prisluhnite nam radio LIVE!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Narodnjak sporoča!!!

MJAV SO TEŽKO PONIŽNE

MJAV so v novi pesmi in spotu Gospod težko sem ponižna dokazale, da je ženska eleganca in moška moč še kako združljiva. Videospot izžareva sproščenost, samozavest, moč ženske, ki se ima rada, ljubi življenje in je zadovoljna v svoji koži.

mjav 2019

Fatalne MJAV so v precej provokativnem videospotu oblečena zgolj v moške srajce in klobuke, kadijo cigare in srkajo brandy. Dobro uho bo takoj zaznalo, da gre za priredbo kultne Magnificove pesmi Gospod težko sem ponižen, vrhunske vokalistke pa so jo preoblekle v drzno žensko podobo.

 

Ani, Maša in Jasmina so se pravkar vrnile iz potovanja po Aziji, kjer so nastopale in hkrati raziskovale prelepo celino. Toploto pa so s spotom prinesle tudi v Slovenijo. MJAVkice pravijo, da jim je pesem že od nekdaj "catchy", je simpatična in ima hkrati tudi zanimivo besedilo. Njihova priredba Magnificove legendarne uspešnice je v "havajskem" stilu, pa je zelo sproščena ter rahlo nahajivo ležerna.

 

Pesem so najprej priredile za njihove koncerte MJAV Experience. »Ko smo imele vaje z bendom, so le ti poklicali Magnifica in njemu je bila priredba tako všeč, da je rekel naj jo posnamemo«. So razkrile MJAV. Seveda so z največjim veseljem takoj sprejele ponudbo in pesem posnele tako za radijske postaje kot tudi v video obliki in nemudima je postala uspešnica.

Videospot: Igor Pečoler, režija

Priredba: Gašper Konec in Moodswingers

Bend: Gašper Konec, Jure Rozman, Anže Langus Petrović, Marko Hrvatin

Studio: Samo Kališnik

 

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

www.ekskluzivno.si

 

 

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)Vremenska napoved