Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

SREČEN BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO

Nastala je nova čudovita božično-novoletna pesem SREČEN BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO. Avtor je Sten Vrbek, ki ima v slovenskem glasbenem prostoru bogato 30-letno kariero. S Stenom sva prepričana, da bo pesem všeč poslušalcem, med katerimi je tudi veliko najinih oboževalcev.

tanja zajc zupan

 

SREČEN BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO

vokal: Sten Vrbek

citre: Tanja Zajc Zupan

instrumenti: Sten Vrbek

aranžer: Sten Vrbek

avtor glasbe in besedila: Sten Vrbek

STANE VRBEK – STEN

Sten je izvrsten kitarist in kantavtor, ki mu glasba pomeni življenje. V tridesetih letih kariere je nastopal z mnogimi izvajalci, med drugim z Marjano Deržaj, Vilijem Resnikom, 12. nasprotjem, Ritem planet, Rok 'n' bandom … V zadnjem času se predstavlja s svojimi avtorskimi skladbami, ki so bile objavljene na albumu Dober razlog v izvedbi njegove skupine Stenbend. Nastopa na različnih dogodkih doma in v tujini, njegovo nastop pa prepriča še tako zahtevnega poslušalca.

 sten vrbek

Tanja CD 5 stranTANJA ZAJC ZUPAN je skozi leta igranja izoblikovala svoj prepoznaven in edinstven zven. Je ena najboljših in najpomembnejših citrark pri nas. Njeno prefinjeno in emotivno igranje seže v srce vsakomur. Citre je Sloveniji predstavila kot moderen instrument največjih razsežnosti. V slovenski prostor je vnesla svežino, s tem, ko je poustvarila največje popularne svetovne uspešnice vseh časov, sicer pa igra različne žanre.

Zaigrala je glasbene vložke za film Kajmak in marmelada, nastopila z orkestrom Slovenske policije, s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija in Big bandom RTV Slovenija. Citre je zaigrala ob mnogih slovenskih in hrvaških pevcih. Tanja nastopa doma in v tujini, zadnje leto predvsem s pevcema Tejo Saksida in Rokom Ferengja in klapo Volosko s Hrvaške.

 

Pin It

Radio Narodnjak LIVE

Poslušate:

Iskalnik po strani

Na programu

Radio Narodnjak sodeluje z

Vremenska napoved