Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Radio Sevnica sporoča!!!

MJAV Z BOŽIČNO PESMIJO IN SPOTOM- BOŽIČNA

Za mlade glasbene dame iz skupine MJAV je bilo 2018 uspešno leto. Predstavile so se na dveh elitnih festivalih, Slovenska popevka in MMS, leto pa zaključujejo z zabavno božično pesmijo z naslovom Božična. Znano je, da ideje za svoje pesmi vedno dobijo, ko opazujejo svet okoli sebe.

mjav bozicnisong

 

Različne situacije potem pretvorijo v rime in melodije. In pesem Božična je nastala kot ''opomnik'' vsem, ki so preobremenjeni v predprazničnem kaosu. Predvsem želijo, da pesem postane ''himna'' vsem ženskam, da jih spomnijo, da je kdaj potrebno v življenju vse spustiti in postaviti sebe na prvo mesto. Glasbo za Božično je napisala članica Maša Uranjek, besedilo članica Jasmina Šmarčan, aranžma pa Gašper Konec, ki ga lahko te dni občudujemo v novi predstavi Lada Bizovičarja in v bendu Jana Plestenjaka. Za pesem so posnele tudi simpatičen in prazničen videospot, ki je tudi tokrat delo ustvarjalca Igorja Pečolerja. MJAVkice dokazujejo, da so kos različnim glasbenim zvrstem. Izpod njihovih rok prihajajo avtorske čutne balade, čuteča besedila, realistične teme ujete v smežne rime, zabavne in iskrive melodije. V letu, ki prihaja bo seznam pesmi še daljši, prav tako pa se ne branijo nastopov na festivalih in drugih pomembnih dogodkih. Pika na i pa bo njihov album, ki bo luč sveta ugledal ravno v letu 2019.

mjav bozicna

MJAVkice so letos prvi sneg v Sloveniji zamudile, saj so se mudile na dopustu v Myanmaru. “Sneg smo opazovale na FB-ju naših prijateljev, medtem ko smo se same “topile” na 30 stopinjah”, so povedale Ani, Jasmina in Maša, ki naravnost obožujejo praznični december in Božič, ki ga vedno praznujejo v krogu najbližjih. Letos pa bo vstop v novo leto za njih malce manj deloven, saj so se odločile, da ga preživijo s svojimi najdražjimi, ki jih zaradi številnih nastopov skozi vse leto niso videle prav pogosto.

 

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR; promocija

www.ekskluzivno.si

 

 

 

Pin It

Radio Sevnica LIVE

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasbaRadio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Radio Sevnica tudi na:

 

pickradio392x72

Save

Save

Save

Save

Vremenska napoved

Radio Sevnica

Loading radio ...

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save