Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Nuša Derenda z novo skladbo Kadarkoli

»Na prvo poslušanje sem se zaljubila v prelepo besedilo pesmi«, je o novem komadu z naslovom Kadarkoli, povedala Nuša Derenda. Gre za skladbo, ki jo priljubljena pevka pošilja, ne samo v medije, temveč v dom vsakega Slovenca, saj bo ob koncu leta skladba pobožala prav vsakega od nas.

nusa derenda

»Pesem govori o ljudeh, ki jih nekaj bremeni, pa nimajo nikogar, ki bi se mu izpovedali ali preprosto nočejo s tem obremenjevati druge«, je zaupala avtorica teksta Urša Vlašič. Prav je, da včasih sami vprašamo ljudi kako so, kako jim gre in kako se počutijo. In ni boljšega časa za to, kot ravno konec leta, zato letos le povprašajte svoje bližje kako so in kako jim gre in se ponudite samovoljno za pomoč, ker so nekateri ljudje preveč ponosni, da bi zanjo prosili, pa čeprav jo krvavo potrebujejo. Glasbo za pesem je napisal Matjaž Vlašič, aranžma pa je delo Damjana Pančurja.

»Za skladbo Kadarkoli pripravljamo že tudi scenarij za videospot, ki ga bomo posneli še ta mesec«, je povedala Nuša Derenda, ki ta mesec tudi slavnostno zaključuje svoj velik projekt in sicer 20 velikih koncertov ob 20 obletnici samostojne glasbene kariere. Poleg 20 samostojnih koncertov pa je Nuša nanizala tudi veliko drugih, kot gostja drugih izvajalcev, tako da v letu 2018 skorajda ni imela prostega dneva. 19.12. bo še zadnji koncert v sklopu omenjenega projekta in sicer v Posavskem muzeju v Brežicah, kjer je tudi začela ta veličasten projekt. Do takrat jo čaka še kar nekaj večjih nastopov, 16.12. v Prevaljah, kjer bodo gostje Vivere, 19.12 v Braslovčah, 21.12. pa v Novem mestu. Vsi, ki boste letos silvestrovali v štajerski prestolnici, boste lahko na trgu Leona Štuklja dočakali novo leto prav tako v njeni družbi in ob zvokih največjih uspešnic. »Koncerti ob moji 20. obletnici gredo s starim letom h koncu, zato se želim zahvaliti vsem, ki ste bili v moji družbi in me spremljali pri uresničitvi tega lepega projekta. Ob koncu projekta ob 20. obletnici pa ne zaključujem s koncerti, ravno obratno, veselim se prihodnosti in novih projektov v letu 2019«, je zaupala priljubljena pevka, ki si tudi ob začetku leta ne bo privoščila nič počitka, saj jo čakajo že novi projekti.

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR, promocija

www.ekskluzivno.si

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Vremenska napoved