Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Nova skladba zabavnih Harmonk'N'Roll!

Skupina Harmonk'N'Roll predstavlja svojo novo skladbo 'Gremo ekipa!'. Zabavna in žurerska skladba je posvečena njihovim zvestim poslušalcem, ki jim stojijo ob strani in z njimi žurajo že dobrih 10 let.

 harmonknroll1

Skupina Harmonk'N'Roll je lani upihnila že 10 svečko na torti, a fantje pravijo, da še ne mislijo počivati: ''Gremo ekipa! je skladba, ki je kot nalašč za naše nastope. Smo izredno živahen bend, ki veliko nastopa vsak vikend in prav zato nismo želeli preveč filozofirati, ampak narediti skladbo, ki je za žur, za mlade in mlade po srcu'', pravi pevec skupine Nejc Fabjan. Pod skladbo se je podpisal eden od najbolj iskanih avtorjev pri nas, Rok Lunaček. Za aranžma in produkcijo pa je poskrbel Blaž Hribar.

Za skladbo so posneli tudi videospot, ki prikazuje rutino banda, ko se odpravlja na nastope: ''No, bazena ravno ni na koncertih, pa tudi dekleta ravno niso v kopalkah (smeh). Ampak, tudi na koncerte spakiramo opremo v kombi ali avto, nato pa gasa na oder in žur do jutranjih ur; kot se to zgodi v videospotu,'' dodajajo fantje. Za videospot je poskrbel odlični Nik Čebulec, ki ni imel težkega dela, saj so v spotu posneli tisto, kar fantje počnejo vsak vikend - igrajo in zabavajo ter se poleg tega zabavajo še sami.

 

''Veseli smo, da lahko počnemo, kar počnemo. Nismo zakomplicirana ekipa. Radi imamo življenje, radi nastopamo in razveseljujemo ljudi. V resnici smo srečni, ko smo skupaj na odru in ekipa pod odrom poje in žura z nami. Ni lepšega,'' in še dodajo: ''Harmonk'N'Roll bo vedno to, kar piše že v našem imenu - skupina, ki špila tako narodnozabavno glasbo kot tudi rokenrol. Hvala vsem za krasnih 10+ let! Obljubimo, da gremo dalje, dokler bo z nami takšna ekipa. Gremo ekipa!''

Avtorji skladbe Gremo ekipa!: GLASBA: Rok Lunaček / TEKST: Rok Lunaček / ARANŽMA: Blaž Hribar

Pin It

Radio Sevnica LIVE

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Narodnozabavna glasba


Radio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Radio Sevnica tudi na:

 

pickradio392x72

Save

Save

Save

Save

Vremenska napoved

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save