Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

SKUPINA KOBRA PREDSTAVLJA NOVO SKLADBO "ENA NOČ"

Skupina Kobra Rock show je svojo glasbeno pot našla v zvrsti rock. Sestavlja jo pet prekaljenih glasbenikov iz Celja in okolice. Člani so: Matic Nareks (vokal), Rok Lajlar (kitara, vokal), Jan Golavšek (klaviature, vokal), Jan Palčnik (bas kitara, vokal) in Blaž Senica (bobni).

skupina kobra

Fantje iz skupine Kobra se lahko pohvalijo, da se odlično znajdejo tako na malih kot velikih odrih širom Slovenije. Oder so si delili z zvenečimi imeni kot so: Parni Valjak, Siddharta, Šank Rock, MI2, Big Foot Mama, Partibrejkers, Ribja Čorba, S.A.R.S. Elvis Jackson, itd. Prav tako so uspešni na svojih koncertih, kjer presenetijo s pravim rockerski showom.

Ta unikatna rock zasedba nadaljnje svoje cilje uresničuje z ustvarjanjem lastnih pesmi. Z željo, da bi še bolj približali slovenski publiki s svojo pesmijo so k sodelovanju povabili s Petra in Franja Oseta iz skupine Modrijani. Pesem »Ena noč« je plod njihovega prvega sodelovanja. Pesem je rockerska balada, ki govori o hrepenenju in ljubezni med dvema zaljubljenima srcema.

Skupina Kobra s svojo rockersko prezenco in energijo spravlja na noge tako mlado in starejšo generacijo. V letih delovanja si je skupina nabrala nemalo spremljevalcev na njihovih nastopih in socialnih omrežjih. Prihaja čas skupine Kobra rock show.

Naslov skladbe: Ena noč

Avtor glasbe: Peter Oset, Franjo Oset

Avtor besedila: Peter Oset

Priredba: Kobra Rockshow

Posneto: Studio Evolucija

Mix in mastering: Simon Jovanovič

Video produkcija: Matic Gabriel

 

Založba VOX

 

VOX NOVA, d. o. o.

Nova Cerkev 25

SI – 3203 Nova Cerkev

 

Tel.: +386 (0)3 759 27 30

Fax.: +386 (0)3 759 27 33

Gsm: +386 (0)31 225 863

 

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Internet: www.vox.si

 

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Radio Narodnjak sodeluje z

Vremenska napoved