Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

VIDEOSPOT KALAMARI in SKLADBA MMS

Kalamari so nam za popestritev poletnih dni pripravili svež in atraktiven videospot za skladbo "Z mano se ne da", katero so predstavili na letošnjih 38. Melodijah Morja in Sonca v Soboto 14. Julija. Kalamari so že stalnica Primorskega festivala tudi za to, ker so edini preživeli Primorski band izmed legendarnih Primorskih skupin, saj bodo letos praznovali 25. obletnico obstoja.

kalamarimms2018

Pesem je nastala izpod peresa Draga Misleja - Mefa, uglasbil je pevec in frontman Darjan Gržina, za aranžma pa je poskrbel ustanovni član in kitarist Matjaž Švagelj.
Kadre so ustvarjali v idiličnem Italijanskem "Portopiccolu", kjer so pričarali pristen Sredozemski "feeling", seveda pa ni šlo brez kamere tudi na domačem Krasu.
Za izvedbo videa so Kalamari izbrali mladega in perspektivnega režiserja Lenarta Kobala, kateri jim je z njihovo pomočjo izdelal scenarij primeren skladbi. Kot pomoč v obliki statistov so se jim pridružili še Kristjan, Tina, Teja, Petra in ostali. Zahvaljujejo se tudi vsem za podporo na sobotnem nastopu MMS.

Poletje je za Kalamare bolj delovno kot ostali letni časi, saj sedaj največ nastopajo na odprtih odrih Slovenske obale in severne Primorske, sicer pa si tudi za zasluženi dopust vzamejo čas. Studio je v toplih mesecih zadnji na vrsti, čeprav obljubljajo nov album že letošnjo Jesen, na katerem bo tudi skladba iz Portoroškega festivala. Vedno pa ste lahko na tekočem, če spremljate njihov Facebook profil.

Skupina KALAMARI

www.kalamari.si

Pin It

Radio Narodnjak LIVE

Poslušate:

Iskalnik po strani

Na programu

Radio Narodnjak sodeluje z

Vremenska napoved