Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Pevka ANDREJA, Nov Singel- SAMO ZATE

Po letih delovanja v ansamblih različnih glasbenih zvrsti, sem pred nekaj leti začela s samostojno kariero, pod imenom Andreja. Ob pravem času sem srečala prave ljudi: avtorja in producenta Janeza Repnika, ki ima studio v Mengšu.

andreja zal

 

Pisce besedil kot so Janez Hvale, Bernard Miklavc, Vili Bertok, Damjan Brezovec, Igor Pirkovič, Marko Slokar, Magda Koren Korbar, Vera Šolinc. Letoma šolanja pri doc. profesorju Nacetu Junkarju se imam zahvaliti za boljšo tehniko petja, lepši zven glasu, ozdravitev glasilk in suveren nastop pred mikrofonom. Anita Jeruc iz salona Naj poskrbi za moj brezhiben izgled na nastopih.

Doslej sem posnela 16 pesmi, katere predstavljam na raznih prireditvah ter številnih radijskih in televizijskih postajah: Brez besed, Utrip srca, Daj ljubezni, Laž, Vrni mi, Vroča poletja, Lanski sneg, Feniks, Prah, Sommer der liebe, Bye bye, Misli tavajo , Kot da mi je dvajset let, Skupaj v raju, Odsev srca, Ko rožmarin cveti in Zimska pravljica. Avtor Vročih poletij in Lanskega snega je Vedo Havdiavdić, član Težke industrije, s katerim sem pred leti skupaj nastopala v ansamblu Virgintina. Avtor ostalih in producent vseh pesmi je Janez Repnik. Back vokale za pesem Lanski sneg izvaja Francka Šenk, pri ostalih posnetkih jih izvajava Janez Repnik in jaz.
Z »Lažjo« in »Feniksom« sem nastopila na festivalu FENS.

Rezultat dela prvih dveh, treh let moje individualne kariere je 28.11.2014 izdan debitantski CD, z naslovom Brez besed. Na CD-ju je 11 pesmi, poseben dodatek so karaoke in besedila vseh pesmi.

Rezultat sodelovanja z Božo Medvešek je moja najnovejša pesem Kot da mi je dvajset let, Skupaj v raju, Ko rožmarin cveti in Zimska pravljica. Pesmi Kot da mi je dvajset let in Ko rožmarin cveti smo posneli v studiu Metulj, pri Marko Pezdircu.

Za večino pesmi sem že posnela videe, skupaj 13 videov. Avtor videov za Brez besed in Laž je Predrag Rajčič - Periza. Za TV Veseljak sem najprej posnela video za Utrip srca, Vrni mi in Feniks, ter Bye Bye in Misli tavajo. Za TV Golico sem posnela videa za Vroča poletja in Lanski sneg, ter zadnje tri videe Kot da mi je 20let , Skupaj v raju in Ko rožmarin cveti. Video Odsev srca je naša lastna produkcija.

Vse videe in avdio posnetke si lahko ogledate in poslušate na youtube.

 

Naslov pesmi SAMO ZATE

Izvajalec Andreja

 

Melodija Marko Pezdirc

Besedilo Magda Korbar Koren

Klaviatura Božo Medvešek

Trobenta Brečko Dejan

Saksofon Suša Aleš

Pozavna Urek Jure

Spremlj.vokal Tadeja Molan

 

Andreja

041/382-083

 

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Vremenska napoved