Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Predstavljamo vam STOPINJI V PESKU - MARE NOVAK

Predstavljamo vam v pesem opisano tragično zgodbo, ki jo je v lastni skladbi opisal član zasedbe, skupine Rock Partyzani, Mare Novak. Pesem je bila sicer spisana za festival MMS, a ni bila sprejeta??? V nadaljevanju si lahko izpoved kakor nam jo je poslal sam Mare Novak, sami preberete in tudi prisluhnete skladbi.

mare

Sem Mare Novak. Drugače sem pevec pri Rock Partyzanih. Posnel sem pesem kot solist za letošnji MMS. Pesem ni bila izbrana. Nič za to. Po objavi na You Tubu pa je bil odziv več kot nepričakovano pozitiven. Pesem govori o mojem pokojnem sinu. In v njej se je našlo ogromno ljudi, ki so doživeli isto zgodbo. Pesem je za svojo vzelo celo društvo Solzice, v kateri so starši pokojnih dojenčkov. Pesem se bo predvajala 15.oktobra na dan spomina na pokojne dojenčke v spominskih parkih za otroke na pokopališčih.

Leta 2013 sva z ženo pričakovala sinčka LEVA. A je še pred rokom iz neznanega razloga nehalo biti njegovo srce. Po zakonu je treba otročička ki presega 500 gramov, pokopat enako kot odraslega. Ko se je rodil sva ga imela še nekaj ur pri sebi v naročju, preden so ga za vedno odnesli. Najbolj grozen dan v življenju. Rodil se je 21.februarja, pogreb pa je bil šele 7.marca. Od tistega dne naprej ni bilo več čisto nič pomembno. Od veseljaka kakršen sem bil sem postal žalost na dveh nogah. Vseeno se nekako naprej živi. Leta 2015 se nama je pa rodila hčerkica Ula. Vsaj zame vse na svetu. In takrat sem se začel počasi pobirat. Pesem je nastajala 3 mesece. Glasbo sva naredila jaz in Marcel Petrič (kitarist od Rock partyzanov) pri njemu v studiu v VIŠNJI GORI JE TUDI VSE POSNETO. Anita Zupanc je napisala besedilo po mojih navodilih. Aranžma pa so delali Marcel Petrič, Matic Zorec clan ans. Simona Ceglarja in pianist Dejan Markic. Poleg mene pojejo še back vokale: Matic Zorec, Marcel Petrič, Vlado Komljenovič, Ales Marolt iz ans Dupljaki. Kristjan Oven iz Stiškega kvarteta in ans Roka Žlindre in Jelenčič iz Stiškega kvarteta. S to pesmijo smo se poklonili Levu in tudi iz mene je padel velik kamen, ker čutim končno, da sem mu pa vseeno nekaj dal. Z najlepšimi pozdravi iz Novega mesta. Marko Novak

Pin It

Radio Sevnica LIVE

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasbaRadio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Radio Sevnica tudi na:

 

pickradio392x72

Save

Save

Save

Save

Vremenska napoved

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save