Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Radio Sevnica sporoča!!!

Nuša Derenda z novim spotom

Z letom 2018 se začenja 20. obletnica samostojne glasbene poti priljubljene vseslovenske pevke Nuše Derenda in s tem niz izjemnih dogodkov. Ob začetku leta Nuša najprej podarja svojim oboževalcem nov videospot za pesem Naj mi dež napolni dlan.

nusaderenda najmideznapolnidlan

26. januarja bo v Posavskem muzeju Brežice slavnostna otvoritev razstave njenih najvidnejših oblek iz obdobja zadnjih 20. let ter zanimivih predmetov, 27. in 28. januarja bosta v Viteški dvorani Posavskega muzeja izjemno nostalgična in hkrati čarobna koncerta, zelo posebna tudi zaradi tega, ker sta Nuša in Frenk točno tam dahnila usodni DA, 17. marca pa se obeta izjemna glasbena poslastica, saj bo Nuša Derenda s simfoničnim orkestrom RTV Slovenija stopila na oder Cankarjevega doma, s sabo pa bo pripeljala tudi zanimivo paleto gostov. Ta koncert bo obeležil 20. letnico njene samostojne glasbene kariere na drugačen, zelo subtilen način.

Brežičanka, ki je konec leta skupaj z Zlatarno Aura in Karat na trg poslala tudi svojo lastno kolekcijo nakita za ženske in moške, se bo po zelo napornem koncertnem decembru za nekaj dni odpravila v toplice, da nabere novih moči za prihajajoče leto, ki bo zaradi številnih projektov popolnoma brez počitka, ob tem pa bodo oboževalci lahko uživali v novem spotu, kjer je zaigral tudi njen sin Matevž.

»Nov videospot sem posnela z režiserjem Nikom Karom (Karo media), s katerim sva že sodelovala. V spotu nastopa tudi moj sin Matevž s soplesalko Klaro Koprivec, s katero nastopata tudi v muzikalu Vesna, starejši par pa sta moja prijatelja Zina in Tomaž Rodman. Spot smo posneli v najverjetneje najbolj deževnem tednu decembra, ravno prav glede na naslov pesmi, vendar je bilo za režiserja še vedno premalo dežja, tako da so nam priskočili na pomoč gasilci iz Dravelj, za kar se jim iskreno zahvaljujem«, je povedala Nuša Derenda, ki ob snemanju spota v dežju in nizkih temperaturah na srečo ni zbolela.

Naj spomnimo, pesem Naj mi dež napolni dlan govori o trnovi poti. »Vse ni tako bleščeče, kot ljudje vidijo. Na odru in v javnosti se vedno smejimo, smo dobre volje, ljudje mislijo, da nam je vedno samo lepo in da mi nimamo problemov, v ozadju pa imamo kdaj pa kdaj vse prej kot dobre trenutke, veliko je padcev in emocionalnih borb, smo utrujeni, izčrpani, neprespani. Pot je zagotovo večkrat zelo težka in kot pesem dobro opisuje 'trnova'«, je povedala pevka. Tokrat je pesem sodelovanje s talentiranim Majem Vlašičem, sinom Matjaža Vlašiča, tekst je tokrat prispevala Tina Muc, aranžma pa Miha Gorše.

 

NAJ MI DEŽ NAPOLNI DLAN- AVTORJI PESMI:

Glasba: Maj Vlašič
Besedilo: Tina Muc
Aranžma: Miha Gorše

 

 

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija Nuše Derenda

www.ekskluzivno.si

Pin It

Radio Sevnica LIVE

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasbaRadio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Radio Sevnica tudi na:

 

pickradio392x72

Save

Save

Save

Save

Vremenska napoved

Radio Sevnica

Loading radio ...

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save