Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

Kontroverzna julijska Muzika prinaša (in odnaša) veliko!

Na policah vas čaka nova, prva poletna Muzika. V njej smo opisali vse kar je doslej znanega o domnevno odpuščenih Navihankah. Razpisali smo se tudi o tem kaj so Navihanke pomenile za slovensko narodno-zabavno glasbo in kako hitro se lahko danes uniči dobro ime. Poučna zgodba iz katere se lahko marsikaj naučimo.

revija muzika julij2017


 V tokratni reviji tudi strokovna analiza festivalov V Škofji Loki in na Vurberku. Stanje v domači glasbi se poslabšuje, kakovostnih ansamblov je na odrih festivalov vse manj, zato je čas, da se začnemo pripravljati na spremembno režima ocenjevanja in nagrajevanja. Sicer je festivalom čas štet.

Pišemo tudi o vrnitvi Veselih Štajerk, ki so se znova nekoliko spremenile. Razlog je nadvse človeški in srčen. Igor in Zlati zvoki praznujejo 25 let uspešnega nastopanja. Predstavljamo zadnjo zasedbo, ki piše, po četrt stoletja, tako posebno družinsko zgodbo, kot jo doslej ni še nihče.

Fotografije, ki jih objavljamo v rubriki Ime meseca, dokazujejo, da Tanja Žagar žari za dva! Poizvedeli smo, kje bodo dopustovali naši glasbeniki, kdo je postal absolutni državni prvak na diatonični harmoniki in kdo je novo Narodnjakovo dekle 2017!

Revija Muzika vas čaka na vseh večjih prodajnih mestih časopisov, naročite pa jo lahko tudi na 030 33 55 55. To poletje vsem novim naročnikom brezplačno podarimo hit album poletja - CD Tri dni sem ljubil Klape Skala!

 

 

Domen Hren,
VIS VIRES
Tovarniška 9 b, 3214 Zreče
00386 (0)30 33 55 55
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

www.revija-muzika.si

revija muzika logo

Save

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Vremenska napoved