Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ansambel Tik-Tak z Vurberka kar s tremi nagradami

Ansambel Tik-Tak smo se že drugič uspešno predstavili na Vurberškem festivalu. V začetku maja je v Podnanosu potekal izbor ansamblov za 26. Vurberški festival. Že na pred izboru smo z našim nastopom osvojili občinstvo pod šotorom, dan pozneje pa so nam organizatorji sporočili novico, da smo sprejeti tudi na sam festival.

tik tak vurberk


16. Junija smo se tako postavili ob bok še enajstim drugim, odličnim narodnozabavnim ansamblom. Publiki in žiriji smo se predstavili z dvema novima vižama. Besedili sta delo Jožeta Galiča, Brane Klavžar pa je prispeval glasbo in priredbo polke Kako si kaj, ter valčka Melodije srca.

tik tak vurberk1

Sicer se festivalov udeležujemo zaradi druženja in predvsem lastne promocije, smo pa vseeno veseli in počaščeni, če domov odnesemo tudi kakšno potrditev, da smo na pravi poti. Tokrat smo prejeli kar trojno potrditev, da smo na pravi poti. Prvo, bronastega zmaja, ki predstavlja skupini seštevek komisij, strokovne, radijskih postaj in občinstva. S strani strokovne komisije nas je še posebej presenetila in razveselila plaketa Lojzeta Slaka, za izvedbo v celoti in tretjo, plaketo Jožeta Šifrarja za najboljšo vokalno izvedbo, česar smo si po tihem želeli že od začetka našega delovanja. Tako smo se torej iz Vurberka vrnili s kar tremi nagradami, ki nam bodo v vzpodbudo za nadaljnjo delo.

 Z veseljem pa se odzovemo tudi na krajši intervju ob promociji novih skladb, ki obenem napovedujejo tudi izid novega albuma v začetku prihodnjega leta.

Lepe pozdrave vam iz krajev pod Nanosom pošiljamo člani ansambla  Tik-Tak,

Uroš, Tadej, Jan, Jernej in Boštjan


Za medije: Boštjan Japelj 041 683 454 ;  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

http://www.ansambeltiktak.com/

https://www.facebook.com/anstiktak

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Vremenska napoved