Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

MODRIJANI GONG POPULARNOST PRAZNUJEJO Z NOVO VIŽO

Modrijani so po Viktorju popularnosti, ki so ga podelili aprila v Portorožu, v začetku tedna v Ljubljani prejeli tudi Gong popularnosti za glasbeno skupino leta 2016. Obe nagradi je izglasovala publika, ki Modrijane spremlja že dobrih 17 let.

gong 2016 copy

Modrijane je peti Gong popularnosti še posebej ganil, ob tem pa so povedali: "Prav vsi Modrijani smo bili ob podelitvi ganjeni, saj nam je publika znova povedala, da nas sprejema in da je še vedno rada z nami na številnih nastopih in veselicah. Hkrati so se nagrade razveselili tudi naši družinski člani, ki razumejo, čemu toliko časa preživimo na številnih vajah, snemanjih in tudi na cesti. Iskreno smo ganjeni in hvaležni, nagrado pa bomo proslavili z novo polko."

Za Modrijane je bilo leto 2016 zelo pomembno, saj so po letu dni premora znova organizirali Noč Modrijanov. Obe omenjeni nagradi sta tudi posledici glasbenega doživetja s tisoč nastopajočimi v Celju. Kdaj bo naslednja Noč Modrijanov, pa Modrijani odgovarjajo: "Med poletjem bomo veliko med ljudmi, na veselicah, kjer smo najraje. Dolge poletne noči, ki jih preživimo na odru, so nekaj najlepšega. Izdali bomo še eno novo skladbo, ravno te dni snemamo pesem in spot. Jeseni pa se začenja enoletni intenzivni ciklus priprav na Noč Modrijanov 2018. Skoraj zagotovo ostajamo v Celju, o vsebini in nastopajočih pa molčimo vse do dneva prireditve."

modrijani praznujejo2017

Novo polko Modrijanov "Da mi je" sta napisala Rok Švab in Vera Šolinc. Posneli pa so jo v studiu Tadeja Miheliča. Gre za sproščeno poletno polko, ki govori o mladostni ljubezni.

Modrijani še sporočajo: "Draga družba, želimo vam neskončno lepo poletje, varno prevožene kilometre in da bi se čim večkrat srečali na veselicah in koncertih. Vse dobro."

Foto: Miran Juršič

Naslov skladbe: Da mi je

Avtor glasbe in aranžmaja: Rok Švab

                Avtor besedila: Vera Šolinc

 

 

Rok Švab,

Direktor

Založba VOX

VOX NOVA, d. o. o.

Nova Cerkev 25

SI – 3203 Nova Cerkev

Tel.: +386 (0)3 759 27 30

Fax.: +386 (0)3 759 27 33

Gsm: +386 (0)31 225 863   

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Internet: www.vox.si

Save

Save

Pin It

Radio Sevnica LIVE

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasbaRadio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Radio Sevnica tudi na:

 

pickradio392x72

Save

Save

Save

Save

Vremenska napoved

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save