Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Polka Žlahta ni strgana plahta je dobila tudi sliko - videospot

Predstavljamo videospot Ansambla Žibert in Petra Žiberta, ki so po 20 letih ponovno združili moči. Naj povemo, da je skladba Žlahta ni strgana plahta nastala v času, ko je ansambel Žibert deloval še kot trio, a besedilo pesmi  je danes še bolj aktualno, kot je bilo v času nastanka pesmi.

zibert2

V današnjem hitrem tempu življenja imamo namreč zelo malo časa za sorodnike, katere največkrat srečujemo samo še ob trenutkih žalosti ali ob osebnih in ostalih tradicionalnih praznikih, na katerih ni časa za prepire, ampak le za veselje in druženje. Člani Ansambla Žibert in Peter Žibert verjamejo, da bodo poslušalci in ljubitelji glasbe pesem Žlahta ni strgana plahta vzeli za svojo in si jo prepevali na praznovanjih, kjer bo zbrano vso njihovo sorodstvo.

Zanimivost tega videospota, ki je bil posnet pri Planinskem domu Komenda je, da so v njem nastopili sami sorodniki rodbine Žibert, ki so dokazali, da pregovor Žlahta je strgana plahta za njih ne drži, kar je tudi sporočilo pesmi.

Po uspešno izpeljanem projektu naj se iskreno zahvalimo:

- Planinskemu domu Komenda, ki je odstopil prostor za snemanje videospota. Kot lahko vidimo v spotu, je to idealen prostor za druženje, praznovanje ali piknik, ki je dostopen vsem in idealen za družine z majhnimi otroki.

- Hvala Pekarni BackWerk – Bavarski dvor Ljubljana, ki je s svojimi dobrotami  na snemanju razvajala nastopajoče in snemalno ekipo.

- Hvala vsem nastopajočim v videospotu in snemalni ekipi Televizije Veseljak (Sabina Brdnik, Matej Korošec, Maja Železnik, Alex Senekar, Ajda Mlakar).

Save

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Vremenska napoved