Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

ŽE DESETI VIKEND ZABAVE BO V PREDDVORU

Pred nami je 10. VIKEND ZABAVE – PREDDVOR 2017, ki ga v času od 18. do 20. maja, Media butik pripravlja v sodelovanju z Občino Preddvor pod prireditvenim šotorom na dvorišču podjetja Jelovica hiše v Preddvoru.

preddvor2017

Agencija Media butik iz Preddvora letos praznuje 10. letnico delovanja. V teh letih smo pripravili številne dogodke in prireditve po različnih krajih Slovenije. Tradicionalne prireditve kot so Vikend zabave in Pirfest v Preddvoru, An flet'n večer v Tržiču in Jerbas domačih v Poljanah, so gostile najbolj zveneča imena slovenske zabavne in narodno-zabavne glasbe ter tudi tuje izvajalce. Poskrbeli smo za izvedbo večjih dogodkov v organizaciji občin, podjetjih, društev, glasbenih zasedb. Na naših dogodkih je uživalo že več tisoč obiskovalcev.

V jubilejnem letu želimo našim zvestim obiskovalcem ponuditi še pestrejši program.

Tridnevno dogajanje se bo začelo v četrtek, 18. maja 2017, ob 20. uri z dalmatinskim večerom. Ljubitelje klapskega petja bomo letos razveselili z nastopom Tomislava Bralića in klape Intrade. Zadrska klapa Intrade, ki deluje od leta 1985, je ena najbolj priljubljenih klapskih skupin na Hrvaškem in je znana po vsej Evropi.

V petek, 19. maja, od 21. dalje bodo za pravo energijo v šotoru skrbeli Modrijani, trenutno najbolj popularna slovenska narodno-zabavna skupina.

Sobotni večer, 20. maja, od 21. ure dalje pa bodo zaznamovali hiti priljubljenega Djomle, ki je čez noč zaslovel s pesmijo »Gajba puna piva« in melodije Marka Vozlja in skupine Mojstri, ki znajo narediti odlično zabavo za mlade in mlade po srcu.

Vstopnice za dalmatinski večer so po 15 evrov že v predprodaji na bencinskem servisu Logo v Tupaličah, v Medenem vrtu v Šenčurju, v KGZ Sloga v Kranju in na telefonski številki 051 697 737.

Generalni pokrovitelj Vikenda zabave – Preddvor 2017 je Jelovica, zlata pokrovitelja pa Avtohiša Lušina iz Gosteč pri Škofji Loki, salon vozil in pooblaščeni serviser vozil Hyundai in Suzuki in podjetje Gajles iz Tržiča, ki nudi naravno toplino v vašem domu.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 051 697 736 ali preko elektronske pošte na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Vremenska napoved