Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Skupina Zaka pa ne drugačna in malo nora!

Na radijske postaje prihaja nova skladba skupine Zaka pa ne, s katero so se premierno predstavili na pravkar izvedenem festivalu Slovenska polka in valček 2017. Naslov 'Malo nora sva' že sam po sebi pove dovolj...

spot 6

Avtor glasbe in besedila je Klemen Glynn Arh, z njim pa so sodelovali že pri zadnjih dveh uspešnicah  'Ma daj ne bluzi' in 'Boš ob meni vse življenje'. Sodelovanje se je razvilo pravzaprav že v dobro prijateljstvo, saj skupaj ustvarjajo novo zgodbo skupine Zaka pa ne, ki je precej razširila krog njihovih poslušalcev in gledalcev.

Stil nove pesmi 'Malo nora sva', tudi videospota, ki so ga posneli na slovenski obali v produkciji TV Golica, je pisan na kožo vsem, ki obožujete film Briljantina in podobne glasbeno/filmske poslastice. V njem sta se odlično znašla glavna akterja Ljubica in Drago, kot tudi prav vsi ostali člani, zato ne preseneča, da si v tem stilu želijo nadaljevati. V spotu so sodelovali tudi člani M-Dance studia iz Velenja, sicer plesni studio z zavidljivimi rezultati s plesnih tekmovanj.

spot 5

Za stylinge članov Zaka pa ne skrbi Ljubica in tudi v 'Malo nora sva' je prav ona 'krivec' za njihov izgled, ki nas vrača v stare (nove?) čase usnjenih jaken, kratkih krilc in zanimivih frizur – morda nekaj nenavadnega in novega za narodno zabavno glasbo, a točno to je tudi njihova želja.

Videospot si boste lahko premierno ogledali na TV Golica še ta teden, zaenkrat pa prisluhnite skladbi 'Malo nora sva'.

 

 

Jurka Fischer

Vodja projektov

Tel.: +38631 677 000

Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zlati zvoki d.o.o.

Rudarska c. 2 a, 1412 Kisovec

Save

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Vremenska napoved