Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

ANSAMBEL AKORDI SO V POLNEM ZAGONU

Ansambel Akordi se po mnogih festivalskih uspehih vračajo ponovno nazaj na festivalske odre. 7. aprila v Podčetrtku se bodo predstavili na 22. festivalu Slovenska polka in valček 2017. Tam se bodo predstavili z valčkom Pevec, avtorjev Roka Švaba in Jožeta Galiča.

akordi2017

V zadnjem letu sta se pridružila ansamblu dva nova člana iz Štajerske, in sicer na kontrabasu in vokalu kot baritonist Rajko Kelemina ter na kitari in vokalu kot basist Gregor Oblak. Oba sta preizkušena glasbenika narodne zabavne glasbe. Nabirala sta si izkušnje že v najstniških letih v različnih ansamblih. Ansamblu Akordi sta prinesla novo moč in zagnanost do veščega dela in izvajanja kvalitetne domače glasbe. Vizija Akordov je ohranjanje ljudskih pesmi v stilu »a cappella« in obogatiti zakladnico slovenske domače glasbe še s kakšno njihovo polko ali valčkom.

Zadnji mesec so bili zelo delavni, saj so posneli kar nekaj novih skladb, katere bo kmalu moč slišati po radijskih postajah, tv postajah in na njihovih nastopih širom po vsej Sloveniji.  Fantje ob 10. letnici delovanja  ansambla, 14. avgusta v domačem kraju Prestranek obljubljajo nepozabno pravo veselico s svojimi glasbenimi prijatelji. Vsi prisrčno vabljeni.

Za pokušino vam predstavljamo čisto nov valček »Nekje na pol poti« avtorja glasbe in aranžmaja Roka Švaba in avtorice besedila Fanike Požek.

Foto: Miha Dolenc

Izvajalec: ANSAMBEL AKORDI

Naslov: NEKJE NA POL POTI

Avtor glasbe in aranžmaja: Rok Švab

Avtor besedila: Fanika Požek

Posneto v studio Mike Orešar.

 

 

Založba VOX

VOX NOVA, d. o. o.

Oblakova ulica 30

SI - 3000 Celje

Tel.: +386 (0)3 759 27 30

 Fax.: +386 (0)3 759 27 33

Gsm: +386 (0)31 225 863  

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Internet: www.vox.si

vox logo

Save

Pin It

Radio Narodnjak LIVE

Poslušate:

Iskalnik po strani

Na programu

Radio Narodnjak sodeluje z

Vremenska napoved