Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Radio Sevnica sporoča!!!

Ansambel Žibert in Peter Žibert predstavljajo novo skladbo

Po več kot 20 letih sta Ansambel Žibert in Peter Žibert ponovno združila moči in nastala je skladba Žlahta ni strgana plahta. Avtor besedila je Ivan Sivec, ki je za glasbeno sceno prispeval že kar nekaj besedil, s katerimi so ansambli postali zimzeleni oz. so jih poslušalci vzeli za svoje.

zibert2

Verjamemo, da ne bo nič drugače s poskočno melodijo, katere avtor je vodja ansambla Stane Žibert. Pesem je bila posneta v Zvokovnem Ateljeju Štefana Šerkezija. Nastala je v času, ko je ansambel deloval še kot trio, a je besedilo pesmi danes še bolj aktualno, kot je bilo v času nastanka pesmi. V današnjem hitrem tempu življenja imamo zelo malo časa za sorodnike, katere največkrat srečujemo samo še ob osebnih ali ostalih tradicionalnih praznikih, na katerih ni časa za prepire, ampak le za veselje in druženje. Člani Ansambla Žibert in Peter Žibert verjamemo, da bodo poslušalci in ljubitelji glasbe pesem Žlahta ni strgana plahta vzeli za svojo in si jo prepevali na praznovanjih, kjer bo zbrana vsa njihova žlahta.

Ansambel Žibert je na glasbeni sceni že 30 let, vodja in ustanovitelj ansambla je Stane Žibert (harmonika, klaviature, vokal), ostali člani pa so Matej Uštar (kitara, vokal), Dejan Tola (bas, vokal) in Maruša Šušerski (vokal). Po skladbah Ohcet je najlepša stvar, Sama, Simona, Primorke so najlepše, Angel z neba in sedaj Žlahta ni strgana plahta ima Ansambel Žibert pripravljenih še kar nekaj projektov, ki bodo kmalu ugledali luč sveta.
Domžalčan Peter Žibert, ki je v glasbenih vodah že skoraj 30 let, se počasi približuje izidu svoje prve zgoščenke. Do takrat pa veliko užitkov ob poslušanju skladbe Žlahta ni strgana plahta, ki vas vabi k druženju in zabavi.

 

Naslov pesmi: Žlahta ni strgana plahta
Izvajalec: Ansambel Žibert in Peter Žibert
Avtor besedila: Ivan Sivec
Avtor melodije: Stane Žibert
Aranžma: Stane Žibert
Posneto: v studiu Zvokovni Atelje, januar 2017

 

Save

Save

Pin It

Radio Sevnica LIVE

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasbaRadio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Radio Sevnica tudi na:

 

pickradio392x72

Save

Save

Save

Save

Vremenska napoved

Radio Sevnica

Loading radio ...

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save