Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

Ansambel POTEP predstavlja novo pesem Nocoj bova sama.

Ansambel Potep je skupina, ki je sprva navdušila s svojim prvim valčkom, imenovanim Vandrovček in kasneje Le ona pod katero je ansambel Potep najbolj prepoznaven.

ansambelpotep

Sedaj pa, v sodelovanju z Mojco Vidmar, ki je prispevala besedilo, Miha Lesjak glasbo in aranžma (član ansambla Vikend in skupine Eros), predstavljajo svoj najnovejši glasbeni projekt, ki nosi naslov 'Nocoj bova sama'.

Ansambel POTEP se je po kratkem premoru spet podal v studio in nastal je nežen valček z naslovom Nocoj bova sama. Besedilo govori o zaljubljenem paru ki sta v luninem sijaju pozabila na hitenje in vse druge svari, ki nas preganjajo v današnjem času le ljubezen je tista kateri sta se predala. Ta večer je bil tudi tisti pravi trenutek, ko je fant zaprosil dekle za roko in ji zaupal, da bi bil rad vedno le z njo.
Pesem ima posebno zgodbo, nastala je namreč takrat ko je Denis, basist Ansambla Potep zaprosil svojo drago Simono za roko. Drugo leto avgusta se namreč poročita.
Pesem je sedaj namenjena vsem zaljubljenim parom, ki so pred tem da se zaročijo ali pa poročijo pravijo Potepovci, ki se družno veselijo nove poroke v ansamblu. Denisu in Simoni želimo vse dobro, vam pa prijetno poslušanje.


 

Pin It

Radio Narodnjak LIVE

Poslušate:

Iskalnik po strani

Na programu

Radio Narodnjak sodeluje z

Vremenska napoved