Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

DOBRODELNA AKCIJA Ni Vse V Frizuri

Poskočni Dejan sporoča: "DOBRODELNO SI BOM OBRIL SVOJO IROKEZO" Naš Dejan je pred dnevi spet prišel na novo "odštekano" idejo.

dejan

Na svojem Instagram profilu je objavil sliko s pomenljivim besedilom: "Če ta slika dobi 25 tisoč všečkov do Božiča si Poskočni Dejan pobrije irokezo."

 

In nato v 3 dneh zbral več kot 25.000 srčastih všečkov?! Vse to pa z enim samim namenom, da akcijo nadaljuje z dobrodelno noto, pri čemer ga z velikim veseljem podpiramo tudi vsi ostali Poskočni. Z dobrodelno akcijo, ki se imenuje NiVseVFrizuri, bomo skupaj skušali zbrati 2x več denarja, kot je bilo potrebnih všečkov za britev irokeze, torej 50.000€. Namen akcije je jasen - podpora socialno ogroženim družin, da lahko z darilom razveselijo svoje otroke ob božično-novoletnih praznikih.

Dejana se bo pobrilo javno v živo na RTV Slovenija v oddaji Vikend Paket v nedeljo, 15.12.2019.

Sredstva se zbirajo na naslednja dva načina:

1. POŠILJANJE SMS:

Pošljite sporočilo SMS na številko 1919 s ključno besedo DARILO in prispevali boste 1 EUR ali DARILO5 in prispevali boste 5 EUR. S tem boste prispevali sredstva za nakup novoletnih daril za otroke iz socialno ogroženih družin. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, T-2 in Telemacha. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani www.zpms.si.


2. NAKAZILA NA TRR:


Vsi, ki želijo prispevati za novoletna darila za otroke iz socialno ogroženih družin lahko sredstva nakažejo tudi na TRR: SI56 6100 0000 3512 232 odprt pri Delavski hranilnici d.d.; referenca prejemnika (sklic na štev.) 00 07-245009; koda namen: CHAR; namen nakazila: DARILA ZA OTROKE; prejemnik donacije: Zveza prijateljev mladine Slovenije, Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana.

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Vremenska napoved