Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

DOBRODELNA AKCIJA Ni Vse V Frizuri

Poskočni Dejan sporoča: "DOBRODELNO SI BOM OBRIL SVOJO IROKEZO" Naš Dejan je pred dnevi spet prišel na novo "odštekano" idejo.

dejan

Na svojem Instagram profilu je objavil sliko s pomenljivim besedilom: "Če ta slika dobi 25 tisoč všečkov do Božiča si Poskočni Dejan pobrije irokezo."

 

In nato v 3 dneh zbral več kot 25.000 srčastih všečkov?! Vse to pa z enim samim namenom, da akcijo nadaljuje z dobrodelno noto, pri čemer ga z velikim veseljem podpiramo tudi vsi ostali Poskočni. Z dobrodelno akcijo, ki se imenuje NiVseVFrizuri, bomo skupaj skušali zbrati 2x več denarja, kot je bilo potrebnih všečkov za britev irokeze, torej 50.000€. Namen akcije je jasen - podpora socialno ogroženim družin, da lahko z darilom razveselijo svoje otroke ob božično-novoletnih praznikih.

Dejana se bo pobrilo javno v živo na RTV Slovenija v oddaji Vikend Paket v nedeljo, 15.12.2019.

Sredstva se zbirajo na naslednja dva načina:

1. POŠILJANJE SMS:

Pošljite sporočilo SMS na številko 1919 s ključno besedo DARILO in prispevali boste 1 EUR ali DARILO5 in prispevali boste 5 EUR. S tem boste prispevali sredstva za nakup novoletnih daril za otroke iz socialno ogroženih družin. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, T-2 in Telemacha. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani www.zpms.si.


2. NAKAZILA NA TRR:


Vsi, ki želijo prispevati za novoletna darila za otroke iz socialno ogroženih družin lahko sredstva nakažejo tudi na TRR: SI56 6100 0000 3512 232 odprt pri Delavski hranilnici d.d.; referenca prejemnika (sklic na štev.) 00 07-245009; koda namen: CHAR; namen nakazila: DARILA ZA OTROKE; prejemnik donacije: Zveza prijateljev mladine Slovenije, Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana.

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Radio Narodnjak sodeluje z

Vremenska napoved