Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

Koncert Jadraj z menoj

Koncert Jadraj z menoj - Ansambel Saša Avsenika, Gregor Avsenik in Kvatropirci - trije izvajalci, dva glasbena melosa, en koncert za vse okuse

screenshot 3

Agencija Media butik tudi v letošnjem decembru pripravlja praznični koncert v Športni dvorani Trata v Škofji Loki. V soboto, 14. decembra 2019, ob 20. uri vas vabimo na koncert "Jadraj z menoj", na katerem bodo glasbene niti prepletali Ansambel Saša Avsenika, Gregor Avsenik in Kvatropirci. Trije glasbeni izvajalci, dva glasbena melosa, en koncert za vse okuse. Preplet dalmatinskih melodij in slovenske narodno-zabavne klasike - Avsenikovih viž. Da bo letošnji december res pravljičen in nepozaben.

 

Prodajna mesta vstopnic: Bife Bencinskega servisa OMV Škofja Loka, Loška zadruga Trata in Poljane, KGZ Sloga Kranj, Bazen Železniki, Bencinski servis Logo Tupaliče. Lahko vam jih pošljemo tudi po pošti, če nas pokličete na 051 697 736 ali 051 697 737.

Do 6. decembra so vstopnice v predprodaji cenejše in sicer 15 evrov, po tem datumu bo cena vstopnic 18 evrov. Vstopnica je lahko tudi lepo darilo.

 

Zlata pokrovitelja koncerta sta podjetji: GAJLES iz Tržiča(http://www.gajles.si/) in AVTO LUŠINA iz Gosteč pri Škofji Loki (http://www.avto-lusina.si/).

 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo v Agenciji Media butik, na telefonski številki 051 697 736 (Saša) ali preko elektronske pošte na naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., informacije o naših aktualnih dogodkih lahko spremljate na www.media-butik.si.

Pin It

Radio Narodnjak LIVE

Poslušate:

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Radio Narodnjak sodeluje z

Vremenska napoved