Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

ŠPADNI FANTJE SO DOBITNIKI ŠIFRERJEVE PLAKETE NA 28. VURBERŠKEM FESTIVALU

Špadni fantje so minuli petek na 28. Vurberškem festivalu postali dobitniki Šifrerjeve plakete. Valček »Nekoč bova skupaj« je napisan po resnični življenjski zgodbi avtorice besedila Fanike Požek.

spadni

Besedilo govori o izgubi nepozabne ljubezni(moža Fanike Požek), ki je žal prehitro zapustila naš raj na Zemlji. Kljub žalostni zgodbi je besedilo še vedno zelo optimistično. Glasbo in priredbo za valček je napisal Rok Švab. Za valček so tudi posneli videospot v sodelovanju z člani metliške folklorne skupine Ivana Navratila v okolici Črnomlja v Beli Krajini.

Izjava Davida Puca, harmonikar v ansamblu: »Zelo smo veseli nagrade za najboljšo vokalno izvedbo - Šifrerjeva plaketa, saj je to potrditev, da delamo v pravo smer. Še se bomo trudili in delali na kvaliteti izvajanja glasbe. Valček je požel zelo velik aplavz na festivalu, za kar smo hvaležni vsem gledalcem, ki so namenili najlepše plačilo za glasbenika in verjamem, da se vsak malo najde v tej žalostni pesmi. Želimo vam lepo poletje in prijetno poslušanje našega valčka »Nekoč bova skupaj«.

PODATKI O SKLADBI:

Naslov skladbe: Nekoč bova skupaj

Avtor glasbe: Rok Švab

Avtor besedila: Fanika Požek

Priredba: Rok Švab

Video produkcija: VIA Studio

 

Založba VOX

 

VOX NOVA, d. o. o.

Nova Cerkev 25

SI – 3203 Nova Cerkev

 

Tel.: +386 (0)3 759 27 30

Fax.: +386 (0)3 759 27 33

Gsm: +386 (0)31 225 863

 

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Internet: www.vox.si

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Radio Narodnjak sodeluje z

Vremenska napoved