Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

NAVEZA PRAVI: »ZAME VEDNO BOŠ LEPA«

Naveza predstavlja najnovejši valček z naslovom »Zame vedno boš lepa«. Melodijo za valček in aranžma je napisal Rok Švab, za besedilo pa je poskrbel mag. Ivan Sivec.

naveza nova

Jure Mlinšek, vodja ansambla in pevec nam je povedal:

»Fantje smo med seboj zelo »povezani« in prav tako pa smo »navezani« na naše boljše polovice, na naše žene in punce. Ko smo studijsko snemali to skladbo, smo za boljšo interpretacijo mislili nanje.

Skladba govori o zrelem paru, ki že dolgo živi skupaj. V skladbi moški opazi, da je ljubezen nekoliko usahnila, da v ženinih očeh ni več tistega čara, kot je bil na njunem začetku poti. Zato se ji izpove in pravi: zame vedno boš lepa.

V skupnem življenju dveh so vzponi in padci, in Naveza Vam želi, da bi bilo čim več vzponov, če pa slučajno padate, se poberite, in se vzpnite še višje!

Prepričani smo, da se lahko vsak par, ki je že nekaj let skupaj, najde v tej romantični izpovedi, zato verjamemo v to skladbo, in upamo, da vam bo segla do srca.«

Za omenjeno skladbo so posneli tudi videospot v Mariboru in okolici. Glavna igralka v videospotu je Leja Plut, ki se je odlično znašla v tej vlogi. Spot je malo drugačen, in upamo, da vam bo všeč!

 

PODATKI O SKLADBI:

Avtor glasbe: Rok Švab

Avtor besedila: Ivan Sivec

Avtor priredbe: Rok Švab

Založba VOX

 

VOX NOVA, d. o. o.

Nova Cerkev 25

SI – 3203 Nova Cerkev

 

Tel.: +386 (0)3 759 27 30

Fax.: +386 (0)3 759 27 33

Gsm: +386 (0)31 225 863

 

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Internet: www.vox.si

 

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Vremenska napoved