NOVO!! ANSAMBEL ŠEPET - RANJENO SRCE

Ans. ŠEPET polfinalisti festivala Slovenska polka in valček 2019. Izmed 81 prispelih skladb, se je naš valček uvrstil med 12 najlepših valčkov. Romana Cafuta je ta valček napisala že pred 15. leti in ima močno sporočilo.

ansambel sepet

Šepetovci smo ponosni, da je nam zaupala da posnamemo in izvedemo to skladbo.

Z veseljem vam jo pošiljamo saj smo prepričani, da se bodo mnogim vašim poslušalcem orosile oči ko jo bodo slišali.

Šepetovci smo znani po energičnih nastopih, a kljub temu zelo radi igramo tudi vačke in verjamemo da vam bo valček Ranjeno srce všeč.

Po uspešni skladbi SEDEM PETKOV, katera je presegla vsa naša pričakovanja, vam sedaj predstavljamo nežen valček RANJENO SRCE.

Osnovni podatki pesmi:


naslov: RANJENO SRCE

glasba: Romana Cafuta

besedilo: Romana Cafuta

aranžma: Romana Cafuta / ans. Šepet

studio: LUGOTON

 

ANSAMBEL ŠEPET – RANJENO SRCE

Ansambel Šepet deluje pod okriljem Zasebnega glasbenega centra Goličnik. Sestavljajo ga: Lara Voler, Aljaž Goličnik, Nace Grudnik, Rok Sedovnik in vodja Robert Goličnik.
Leta hitro bežijo in tudi Šepetovci niso več novinci na NZ sceni. V petih letih so posneli številne skladbe med katerimi je najbolj odmevala SEDEM PETKOV s festivala Slovenska polka valček 2017.
Povedo: s polko smo na festivalu dosegli drugo mesto, a smo ponosni, da je na medmrežju najbolj gledana in poslušana skladba festivala. Ta uspeh na festivalu nam bo zagotovo ostal v zelo lepem spominu. To nas močno žene naprej da delamo, ustvarjamo, vadimo… Že leta 2017 smo na omenjeni festival poslali tudi valček. Obe skladbi je komisija izbrala v ožji krog a so se takrat odločili za polko Sedem petkov. Ker smo verjeli v valček smo jo pospravili v predal in ko smo izvedeli, da festival Slovenska polka valček 2019 bo, smo jo še enkrat posneli, poslali in izbrana je bila med 12 najlepših valčkov.

RANJENO SRCE / Romana Cafuta / Romana Cafuta

Ja naš Robert je pred leti prestal operacijo na srcu, za katerega smo močno trepetali, saj nam je med operacijo že odhajal. Ni manjkalo veliko, pa ga več ne bi bilo in zagotovo tudi Šepeta ne. A Robert je borec, ki se je vrnil, ozdravel in še bolj kot bi sicer delamo dalje.
Srce je srce… Ko nam je avtorica Romana Cafuta prinesla besedilo skladbe RANJENO SRCE smo ugotovili, da se mnoge bolezni pozdravijo, tudi tako huda kot jo je prestal Robert a razočaranje v ljubezni NIKOLI.