Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

Nova skladba: Gala kvintet - Zvezde ljubezni

Pred dobrimi tremi leti je bil ustanovljen Gala kvintet, ki v zadnjem času v prenovljeni zasedbi ponovno dela s polno paro in danes na dan zaljubljenih premierno predstavlja novo skladbo.

gala kvintet

Fantje in dekle so posneli valček "Zvezde ljubezni", za katero je besedilo napisala Metka Ravnjak Jauk, melodijo pa je ustvaril kitarist ansambla Domen Gošek.

"K aranžmaju smo člani prispevali vsak svoj delček. S skladbo želimo seči v srca vseh zaljubljenih. Menimo, da se v tej skladbi lahko najde prav vsak zaljubljeni poslušalec ali poslušalka in jo na Valentinovo svoji boljši polovici tudi podari," so povedali ob predstavitvi.

Gala kvintet danes sestavljajo člani iz vseh koncev Slovenije - Miha Krajnc na trobenti iz Mislinje, David Šket na klarinetu iz Šmarja pri Jelšah, Jan Drnovšek na harmoniki iz Trbovelj, Domen Gošek na kitari iz Krškega, Matic Kosmač iz Moravč in Nina Pisek prav tako iz Krškega. "Letos nameravamo posneti več lastnih avtorskih skladb, želimo pa si še več nastopov. Načrtujemo tudi nastope na festivalih," so povedali za konec.

 

Pin It

Radio Narodnjak LIVE

Poslušate:

Iskalnik po strani

Na programu

Radio Narodnjak sodeluje z

Vremenska napoved