Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Večer, ko je srce pelo s Prifarskimi muzikanti

VEČER, KO JE SRCE PELO S PRIFARSKIMI MUZIKANTI-Sobotni večer, 15. decembra je bil v Športni dvorani Trata večer pesmi, domače besede in iskric v očeh. V organizaciji Agencije Media butik je polna dvorana obiskovalcev uživala v dve in pol urnem koncertu Prifarskih muzikantov, ki letos slavijo 30. letnico delovanja.

prifarski torta

 

Predstavili so se z največjimi uspešnicami: Mlinarca, Tako kot je, je prav, Vejica rožmarina, Matilda, Tu je moj dom in drugimi. Žensko energijo je na oder prinesla skupina kranjskih gimnazijk, združenih v evrovizijski zbor leta Carmen manet. Od ustanovitve leta 2011 ga vodi zborovodja in glasbeni pedagog Primož Kerštanj. Praznični večer je bil prežet tudi z zvenom violine vrhunske glasbenice Anje Bukovec, ki ob tehnični dovršenosti izstopa zaradi prepoznavnega sloga, edinstvene interpretacije in komunikacije z občinstvom. S Prifarci je med drugim zaigrala Madžarski čardaš. Med gosti sta bila tudi vrhunski bobnar Dušan Kranjc in prifarski podmladek Matija Marinč.

Zbrane je nagovorila tudi Rosvita Pesek, ki Prifarce dobro pozna in se vsako leto podpiše pod scenarij njihovega osrednjega koncerta v Cankarjevem domu. Za presenečenje pa je poskrbel Boštjan Avsec, direktor Agencije Media butik, ki je slavljencem na oder prinesel veliko rojstno dnevno torto, s katero so se nastopajoči sladkali še pozno v sobotni večer.

Iskrena hvala vsem pokroviteljem, ki so omogočili pripravo izjemnega koncerta, prav tako velja naša iskrena zahvala Radiu Sora, Radiu Gorenc in Gorenjskemu glasu, ki nas spremljajo na medijskih poteh.

Še zadnji koncert v letošnjem letu Agencija Media butik pripravlja to nedeljo, 23. decembra 2018, ob 16. uri v telovadnici OŠ Poljane. Na tradicionalnem božičnem koncertu JERBAS DOMAČIH, ki ga pripravljamo v sodelovanju z Občino Gorenja vas – Poljane bodo nastopili: ans. Braneta Klavžarja, ans. Blegoš, Murni, Akordi, Strmina express, Francetovi orgličarji, Špadni fantje in osrednja gostja Helena Blagne.

 prifarski skupinska

 anja bukovec1

Fotografije s koncerta (foto: Branka Timpran)

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasbaVremenska napoved

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save