Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

ZA NAMI JE PREKRASEN KONCERT »PO SLAKOVI POTI«

Za nami je izvrsten koncert »Po Slakovi poti« v organizaciji ansambla Spev. Koncert ob 15. letnici ansambla Spev je bil v petek, 23.11.2018 v nabito polni Rdeči dvorani v Velenju. Publika je sodeč po aplavzih in stoječih ovacijah bila nad vse navdušena nad programom.

spev koncert

Lahko rečemo, da je za nami lep večer Slakove glasbe, uspešnic domače glasbe ter uspešnic ansambla Spev. Nad vse duhovit in zabaven svojstven način je Franci Podbrežnik - Solčavski spletal niti med povabljenimi glasbenimi gosti in gostitelji tega večera.


spev koncert1spev koncert2
Več nam je zaupal član ansambla Spev Marko Berzelak:

Koncert ob našem jubileju "Po Slakovi poti 2018" je za nami. Občutki so krasni… zato bi se radi zahvalili vsem, ki ste minuli petek z nami v velenjski Rdeči dvorani prepevali, vriskali, se smejali in se jokali... se objemali in predvsem ustvarili fantastično vzdušje! Dvorana je tudi letos pokala po šivih. Ko smo stopili na oder, smo začutili tisti dober občutek. Treme ni bilo, ker smo se na koncert temeljito pripravili. Srečni smo in hvaležni.

Hvala tudi vsem glasbenim prijateljem, s katerimi smo v duetih prepevali na odru tiste dobre stare Slakove : Ansambel Modrijani, Ansambel Naveza, Ansambel Smeh, Ansambel Nemir, Veseli Svatje, Skupina Zaka pa ne, Elpo Prireditve, - Franci Podbrežnik Solčavski, Werner - Werner Brozovic, Tine Lesjak, Ansambel Stil, Ansambel Petra Finka , mladinskemu pevskemu zborčku OŠ Karel Destovnik Kajuh Šoštanj, harmonikarskemu orkestru Roka Švaba, plesalkam pod vodstvom Maje Bubik Polovšak, tamburašema Dragu in Tomu ... Ekipi AP, snemalni ekipi, naši maskerki Barbari ter seveda alpinistu, ki je Solčavskega varoval pri njegovih višinskih akrobacijah. Hvala vem tistim iz ozadja.. prijateljem, domačim, ki ste za nas zelo veliko naredili in nam pomagali. HVALA , ker nas spremljate, ker ste naši. Posnetek koncerta "Po Slakovi poti 2018" bo v dveh delih predvajan tudi na programu TV SLO. Sledite nam na naši uradni facebook strani AnsambelSpev«. Vse dobro!«

 

 

Založba VOX

 

VOX NOVA, d. o. o.

Nova Cerkev 25

SI – 3203 Nova Cerkev

 

Tel.: +386 (0)3 759 27 30

Fax.: +386 (0)3 759 27 33

Gsm: +386 (0)31 225 863

 

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Internet: www.vox.si

Pin It

Radio Sevnica LIVE

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasbaRadio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Radio Sevnica tudi na:

 

pickradio392x72

Save

Save

Save

Save

Vremenska napoved

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save