Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

VIKEND SLOVENSKE GLASBE NA GOLTEH 2018

Po več kot dvajsetih letih gostovanja tega veleslaloma v Kranjski gori, na Rogli ter Mariborskem Pohorju je vesela družba glasbenikov-smučarjev na Golteh že šestič, saj se je podjetje GOLTE d.o.o. v preteklih letih izkazalo kot dober gostitelj.

glasbeniki na snegu plakat

 

Veleslalom glasbenikov in druženje na snegu so vedno lepo uspeli in poželi veliko medijsko pozornost in tudi letos bo tako. 

Glasbeniki bodo smučali, tekmovali, navijali, se veselili in družili s svojimi fani, tudi zaigrali ter zapeli bomo v petek, 9. marca na Golteh, kjer je več kot meter snega in še več ga bo zapadlo do takrat.
Zbirališče bo med 8. in 9.30 uro v Mozirju v restavraciji ŽEKOVEC spodnje postaje gondolske žičnice na GOLTE, kjer bodo vsi prijavljeni predstavniki medijev dobili brezplačno smučarsko vozovnico in bone za prehrano in pijačo.

glasbeniki na snegu

V petek opoldan bo tekma v veleslalomu glasbenikov. Glasbeniki bodo tekmovali v treh starostnih kategorijah (letnik 1970 in starejši, letnik 1971 do 1985 in letnik 1986 in mlajši), ženske bodo imele svojo skupino. Najboljši bodo dobili atraktivne pokale, ki jih bodo popoldan ob glasbnem programu na terasi hotela podelili najhitrejšim glasbenikom.

glasbeniki na snegu3

Veleslalom na Golteh bo kvalifikacijski za udeležbo na Svetovnem smučarskem prvenstvu glasbenikov, ki bo letos v Schladmingu 7. aprila. Vsako leto se ga udeleži blizu 180 smučarjev, tradicionalno najboljših iz nemško govornega dela Evrope. V petih dneh se bo razvrstilo več kot 40 narodno – zabavnih ansamblov, tudi pet kvintetov iz Slovenije. Prepričani smo, da bodo naši glasbeniki tudi letos na svetovnem prvenstvu uspešni kot so bili v preteklih letih. Špela Osterc (flavtistka iz Šoštanja) pa je postala celo svetovna prvakinja …

glasbeniki na snegu1

VIKEND SLOVENSKE GLASBE NA GOLTEH

Zelo razgibano pa ne bo samo v petek, ko bo glasba v ciljni areni na Golteh že od 11. ure dalje, popoldan na terasi hotela, ko bodo delili pokale in zvečer v diskoteki Ledenici, kjer bo prava zabava ob igranju v »jam session« zabavnih in narodno-zabavnih ansamblov.
V soboto, 10. februarja bo na na treh lokacijah (terasa hotela Golte, brunarica Stari stani in brunarica Trije ploti in Pr´ Žlajfarju) odmevala zabavna glasba v živo. V nedeljo pa bodo na istih lokacijah zvenele harmonike. To bo VIKEND SLOVENSKE GLASBE NA GOLTEH.

glasbeniki na snegu2

Glasbeniki, ki bodo tekmovali v veleslalomu in vsi fani ter prijatelji, ki bodo prišli navijat, se morajo prijaviti pri glasbeni agenciji GERŽINA VIDEOTON.


GLASBENIKI NA SNEGU so tudi prisotni tudi na FB preko povezave:
https://www.facebook.com/Glasbenikinasnegu/

VABILO IN AKREDITACIJA MEDIJEV
Predstavniki medijev morajo prijave poslati na elektronski naslov organizatorja Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. , kjer lahko dobijo dodatne informacije (tudi po telefonu 041 616 603).

Že vnaprej se veselimo druženja glasbenikov in predstavnikov sedme sile na zasneženih Golteh . 


Zdravko Geržina

GLASBENA AGENCIJA GERŽINA VIDEOTON, Ferkova 11, 2000 MARIBOR
Tel.: o2 300 1240, GSM: o41 616 603, E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Vremenska napoved