Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Nova glasba na radiu Narodnjak

Ta teden smo prejeli kar nekaj povsem novih projektov Slovenske domače (narodnozabavne glasbe), Slovenskih izvajalcev, ki jih bomo pripravili in uredili za predvajanje na našem Narodnjaku. Na vseh CD ploščah je kar nekaj glasbe, ki je niste slišali še nikjer in bomo tako tudi prvi, ki jo bomo predvajali.

vsebina31 slovenski zvoki

 Predstavljamo vam povsem vroči novi CD, ki so ga posneli SLOVENSKI ZVOKI, in nosi naslov "Včasih ljubezen pač mine". Na CD-ju je veliko odličnih melodij, ki vam bodo kaj hitro sedli v uho in srce. Za ljubitelje Avsenikove glasbe, pa so posneli tudi čudoviti venček z solisti.

vsebina spev2 booklet1

In tu so že tudi vsem znani glasbeniki, ki za sebe pravijo, da stopajo po Slakovi poti. Ansambel Spev tokrat predstavlja novi CD, ki pa so ga naslovili že kar na pomlad in sicer, "Ona diši po pomladi". Tudi Spevovci so pripravili kar nekaj skladb iz lastne produkcije ustvarjanja in tudi nekaj Slakovih priredb. Naj bo prijetno poslušanje njihove glasbe.

navihani booklet

In že so tu NAVIHANI MUZIKANTI. Ja tudi Nqavihanci so posneli povsem novi CD projekt, ki ga veselo predstavljajo in vabijo, da prisluhnite njihovi novi glasbi in ustvarjanju. Novi CD so poimenovali kar po teh lepih in toplih dneh, da ne rečemo že kar diši po pomladi. Naslov CD-ja je "Zgodnja pomlad", ki jo vsi že kar nestrpno pričakujemo. Prijetno poslušanje.

vsebina spredaj

Tu pa je predstavitev povsem novega CD-ja, ki ga pa tokrat predstavlja ansambel Stanka Fajsa, ki je kar celo družino vključil ob nastajanju pesmi in tako tudi cdja. Naslov samega projekta pa je kar pravi, kaj ne da? "Tam, kjer je pesem doma", ta naslov pa kar poboža dušo in srce. Jasno, saj to je pa ja Slovenija, kjer je najlepša pesem sveta doma. Naj bo tudi vam lepo in prijetno, ko boste doma poslušali te lepe melodije.

 

Mi na radiu Narodnjak, pa vam za tokratno predstavitev lahko rečemo le. Prav lepo povabljeni v družbo našega radia Narodnjak in imejmo se lepo in radi. Naj bo najlepša glasba sveta z vami.

 

Zahvaliti pa se moramo tokrat prijatelju našega radia, ki je poskrbel, da smo vse te CD projekte dobili na naš radio, torej človeku, ki je odličen glasbenik in pravi Slovenec z dušo in srce, saj njegov zlati glas pozna že sleherni Slovenec.
To je nihče drugi, kakor legendarni lastnik založbe VOX, torej spoštovani MODRIJAN Rok Švab.

Hvala založbi VOX iz srca.

Če pa bi želeli imeti vse te CD-je, jih lahko naročite prav na omenjeni založbi VOX. Pokličite jih ali pa jim pišite in poslali vam jih bodo.

 

Direktor
Rok Švab 

VOX NOVA, d. o. o.

Nova Cerkev 25

SI – 3203 Nova Cerkev

 

Tel.: +386 (0)3 759 27 30

Fax.: +386 (0)3 759 27 33

Gsm: +386 (0)31 225 863

 

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Internet: www.vox.si

 

Pin It

Radio Sevnica LIVE

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasba
09:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
18:03 - Računalniške novice
Mešana glasba

Radio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Radio Sevnica tudi na:

 

pickradio392x72

Save

Save

Save

Save

Vremenska napoved

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save