Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ansambel Javor Na božično noč

V adventnem času je ansambel Javor posnel novo božično skladbo z naslovom Na božično noč. Pesem opisuje starčka, ki ob prazni mizi z rožnim vencem sameva na božični večer, medtem ko drugi razkošno proslavljajo in se veselijo…

ansambel javor2017

Skladba je delo tekstopiske Vere Kumprej, glasbo je ustvaril Primož Merlak, ostali člani pa so poskrbeli za aranžma. Z violino se je pridružila Tjaša Žgavec, hčerka Florjane in Blaža Žgavca.
Za ansambel Javor je leto, ki je skoraj za nami zelo uspešno. Spomladi so v Logatcu praznovali 15-letnico delovanja in izdali četrti glasbeni projekt z naslovom Prijateljstvo nekaj velja. Koncert je bil odskočna deska v sezono porok, veselic, koncertov in ostalih praznovanj.

ansambel javor01
Novi član Jernej Štremfelj se je v prvi sezoni igranj odlično izkazal. Obvladuje ritem kitaro, klavirsko harmoniko, klaviature in vokal. Preizkusil se je tudi kot avtor glasbe. Izdelek bomo predstavili v naslednjih mesecih.
V letu ki prihaja, vam ansambel Javor želi vse dobro, ob prihajajočih praznikih pa veliko topline in radosti v krogu vaših najdražjih!

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Vremenska napoved